Κομμένη η TV, αλλά ελεύθερο το ίντερνετ στον ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμένουν "μαντρωμένοι" στο "Μακεδονία Παλάς" προκειμένου να συγκεντρωθούν στο στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, ενόψει του αγώνα με τη Σλόβαν Λίμπερετς την Πέμπτη στην Τούμπα.

Νωρίτερα ενημερωθήκατε από το Contra.gr ότι οι "ασπρόμαυροι" πήραν δίωρη άδεια, αμέσως μετά το πρωινό γεύμα της Τρίτης, προκειμένου να μπορέσουν να επισκευτούν τα σπίτια τους και να πάρουν κάποια προσωπικά τους αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αντικείμενα με τα οποία εξοπλίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ήταν κυρίως λάπτοπ και τάμπλετ. Και αυτό γιατί στο ξενοδοχείο υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ, ενώ αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να έχουν επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Βλέπετε κατόπιν εντολής του Ιβάν Σαββίδη δεν υπάρχουν τηλεοράσεις στα δωμάτια των ποδοσφαιριστών, ώστε να μη χάνουν τη συγκέντρωσή του.

Τώρα βέβαια θα αναρωτηθείτε (και εύλογα) πώς γίνεται να αναπροσανατολιστούν οι παίκτες με την τηλεόραση, αλλά να παραμείνουν συγκεντρωμένοι έχοντας ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ; Φαίνεται πως στον ΠΑΟΚ θα ξέρουν κάτι παραπάνω...

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.