"Κόπηκε" στα ιατρικά και τώρα "παίζει" δυνατά για ΠΑΟΚ

Το όνομα του Γιακουμπά Σιλά βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, με τους επιτελείς του Δικεφάλου του βορρά να εξετάζουν επισταμένα την συγκεκριμένη περίπτωση. Τι συμβαίνει όμως με την περίπτωσή του που προκαλεί... ερωτηματικά;

"Κόπηκε" στα ιατρικά και τώρα "παίζει" δυνατά για ΠΑΟΚ

Αν υπάρχει κάτι που θέλουν να ξεκαθαρίσουν στον ΠΑΟΚ δεν είναι άλλο από τα όσα συνέβησαν πριν από λίγες ημέρες, όταν o Γιακούμπ Σιλά βρέθηκε μια ανάσα από την μετακίνησή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο Σιλά (26χρόνων, αμυντικός μέσος από το Μάλλι με Γαλλικό διαβατήριο, ο οποίος ανήκει στην Ρεν) ήταν έτοιμος να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας από την Κροατία όταν και έγινε γνωστό από την Ντινάμο πως ο ποδοσφαιριστής απέτυχε να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις.

Οι Κροάτες έκαναν λόγο για ένα πρόβλημα στον αστράγαλο που τους έκανε να φρενάρουν την απόκτηση του Σιλά.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή όμως ισχυρίζεται πως για κάποια από τα οικονομικά δεδομένα που ήταν υπό συζήτηση μέχρι την τελευταία στιγμή, καμία από τις δυο πλευρές δεν έκανε πίσω με αποτέλεσμα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ να βάλει φρένο στην συγκεκριμένη μεταγραφή και να “επικαλεστεί” δημοσίως ιατρικούς λόγους για το “ναυάγιο” της μεταγραφής.

PHOTO CREDITS: ΑP

News 24/7

24MEDIA NETWORK