Κύπελλα και πρωταθλήματα του stoiximan.gr ΠΑΟΚ έγιναν τατουάζ!

Δείτε φωτογραφίες με τα τατουάζ στα πόδια του Δημήτρη Τσακίρη, που απεικονίζουν τα τρόπαια που έχει κατακτήσει με τον stoiximan.gr ΠΑΟΚ.

Τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα το βόλεϊ και το χάντμπολ ανδρών πραγματοποίησαν μία εξαιρετική σεζόν, κατακτώντας πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ιδιαίτερα, η ομάδα χάντμπολ του "δικεφάλου" παρουσιάζει σταθερότητα στις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, πανηγυρίζοντας αρκετούς τίτλους.

Ωστόσο, αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι το δέσιμο των παικτών μεταξύ τους, αλλά και με το σύλλογο, γεγονός που φυσικά γίνεται φανερό στους κρίσιμους αγώνες και συμβάλλει στην κατάκτηση τροπαίων.

Χαρακτηριστικό αυτή της σχέσης... τρέλας και αγάπης με το "δικέφαλο" αποτελούν τα τατουάζ του Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος "χτύπησε" στα πόδια του τις κούπες που έχει σηκώσει με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Συγκεκριμένα, στο αριστερό πόδι φαίνονται τα δύο Κύπελλα και στο δεξί τα δύο πρωταθλήματα που έχει πανηγυρίσει με τον ΠΑΟΚ.

Δείτε τα:

 

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.