Μπουτάρης: "Ό,τι ζητήσει ο Σαββίδης θα γίνω χαλί να με πατήσει..."

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ εξαπέλυσε επίθεση προς τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο.

Μπουτάρης: "Ό,τι ζητήσει ο Σαββίδης θα γίνω χαλί να με πατήσει..."

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε στον "FM100" και εκθίασε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ενώ απάντησε και στο κείμενο γνώμης του Ανδρέα Ανδριανόπουλου στο "News247" με τίτλο " Ο Ρωσοπόντιος εξολοθρευτής":

"Η έκφραση σηκώνει και αγωγή από τον Σαββίδη. Τι θα πει Ρωσοπόντιος; Είναι ρατσιστικό, δεν είναι Έλληνες οι Ρωσοπόντιοι; Είναι ελληνικής καταγωγής και μάλιστα από τις πιο δοκιμασμένες φυλές της Ελλάδας, ένας πολιτικός όπως ο Ανδριανόπουλος που έχει διατελέσει σε υψηλά πόστα, καλλιεργεί ένα μίσος μεταξύ των οπαδώνν, ρίχνει λάδι στην φωτιά" ανέφερε αρχικά για την τοποθέτηση του Ανδριανόπουλου και πρόσθεσε:

"Είναι απαράδεκτο. Δηλώνει μια συμπεριφορά πολιτικών που δεν έχουν εικόνα της βόρειας Ελλάδας, μιλούν του στυλ αυτοί είναι Βούλγαροι. Έχω φάει ξύλο γι' αυτό στα γήπεδα όταν το άκουγα.

Ο Σαββίδης είναι έντιμος πολύ. Όταν ήρθε, είπε στο κράτος ότι τα χρέη μου είναι αυτά, μου αφαιρείτε τα πρόστιμα και σας δίνω το κεφάλαιο. Το κράτος έχει χαρίσει στις ομάδες του κέντρου σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό με νομοθετικές πράξεις χρέη και έρχεται αυτός ο άνθρωπος που είναι Έλληνας και το εννοώ, να σου κάνει μια τέτοια έντιμη πρόταση και δεν την δέχεσαι, δεν ξέρω πως να το περιγράψω..."

Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη, δηλώνοντας πως: "Είναι κεφάλαιο για την Θεσσαλονίκη, άσχετα από τις ομάδες, πήρε με ιδιαίτερα υψηλό τίμημα το Μακεδονία Παλλάς, το λειτουργεί σωστά και έχω εικόνα τι έχει στο νου του, ξέρω τι θέλει να κάνει. Ό,τι ζητήσει ο Σαββίδης θα γίνω χαλί να με πατήσει...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK