Νέα... μπηχτή Σαββίδη με ατάκα "φωτιά"

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε εκ νέου μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram χωρίς να κατονομάζει, όμως η ατάκα του: "μίλα πιο δυνατά, είσαι χαμηλά και δεν σε ακούω…", φανερώνει πολλά για τον παραλήπτη.

Το Instagram επέλεξε και πάλι ο Γιώργος Σαββίδης με σκοπό να στείλει το μήνυμα του, άγνωστο αυτή τη φορά για που/ποιον.

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει "διάλογο" με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μέσω των social media, μόνο που αυτή τη φορά ο δεύτερος δεν έχει κάνει κάποιο ποστάρισμα που να αφορά αντιπάλους.

Αν κρίνουμε πάντως από την τελευταία του ατάκα, ο Γιώργος Σαββίδης ίσως να εννοεί κάποιον που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία ή έναν αντίπαλο του.

"Επειδή βλέπω όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση σου χειροτερεύει... Σου προτείνω να αλλάξεις επάγγελμα και να ασχοληθείς με τη συγγραφή βιβλίων επιστημονικής φαντασίας!

Ιδού και ο τίτλος του πρώτου σου βιβλίου: Ο ΠΑΟΚ οδηγεί στην τρέλα... Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική… Και κάτι άλλο… Βρε αγορίνα μου μίλα πιο δυνατά, είσαι χαμηλά και δεν σε ακούω…".

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!