Νέα... μπηχτή Σαββίδη με ατάκα "φωτιά"

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε εκ νέου μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram χωρίς να κατονομάζει, όμως η ατάκα του: "μίλα πιο δυνατά, είσαι χαμηλά και δεν σε ακούω…", φανερώνει πολλά για τον παραλήπτη.

Το Instagram επέλεξε και πάλι ο Γιώργος Σαββίδης με σκοπό να στείλει το μήνυμα του, άγνωστο αυτή τη φορά για που/ποιον.

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει "διάλογο" με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μέσω των social media, μόνο που αυτή τη φορά ο δεύτερος δεν έχει κάνει κάποιο ποστάρισμα που να αφορά αντιπάλους.

Αν κρίνουμε πάντως από την τελευταία του ατάκα, ο Γιώργος Σαββίδης ίσως να εννοεί κάποιον που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία ή έναν αντίπαλο του.

"Επειδή βλέπω όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση σου χειροτερεύει... Σου προτείνω να αλλάξεις επάγγελμα και να ασχοληθείς με τη συγγραφή βιβλίων επιστημονικής φαντασίας!

Ιδού και ο τίτλος του πρώτου σου βιβλίου: Ο ΠΑΟΚ οδηγεί στην τρέλα... Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική… Και κάτι άλλο… Βρε αγορίνα μου μίλα πιο δυνατά, είσαι χαμηλά και δεν σε ακούω…".

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...