Νέα... μπηχτή Σαββίδη με ατάκα "φωτιά"

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε εκ νέου μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram χωρίς να κατονομάζει, όμως η ατάκα του: "μίλα πιο δυνατά, είσαι χαμηλά και δεν σε ακούω…", φανερώνει πολλά για τον παραλήπτη.

Το Instagram επέλεξε και πάλι ο Γιώργος Σαββίδης με σκοπό να στείλει το μήνυμα του, άγνωστο αυτή τη φορά για που/ποιον.

Τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει "διάλογο" με τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μέσω των social media, μόνο που αυτή τη φορά ο δεύτερος δεν έχει κάνει κάποιο ποστάρισμα που να αφορά αντιπάλους.

Αν κρίνουμε πάντως από την τελευταία του ατάκα, ο Γιώργος Σαββίδης ίσως να εννοεί κάποιον που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία ή έναν αντίπαλο του.

"Επειδή βλέπω όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση σου χειροτερεύει... Σου προτείνω να αλλάξεις επάγγελμα και να ασχοληθείς με τη συγγραφή βιβλίων επιστημονικής φαντασίας!

Ιδού και ο τίτλος του πρώτου σου βιβλίου: Ο ΠΑΟΚ οδηγεί στην τρέλα... Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική… Και κάτι άλλο… Βρε αγορίνα μου μίλα πιο δυνατά, είσαι χαμηλά και δεν σε ακούω…".

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!