Νέος... Γκάλο για ΠΑΟΚ

Ο διπλός σκοπός του ταξιδιού του Κώστα Μαλιούφα στην Κύπρο: η διακριτική παρουσία στο ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ, οι παίκτες που έχουν προταθεί και είδε, καθώς και οι δανεικοί του "Δικεφάλου".

Νέος... Γκάλο για ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Μαλιούφας πήγε στην Κύπρο για να δει τους δανεικούς του ΠΑΟΚ. Ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ έχει επιφορτιστεί με αυτήν την ευθύνη και την Κυριακή θα παρακολουθήσει είτε το Ομόνοια-ΑΕΚ για τον Κωνσταντινίδη είτε το Καρμιώτισσα-Απόλλων Λεμεσού για τους Πόζογλου, Παπαδόπουλου, Τσολακίδη.

Μόνο που η αποστολή του στη Μεγαλόνησο ήταν διπλή. Διότι το Σάββατο ο φακός του balla.com.cy τον εντόπισε στο "Τσίρειο" για τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ. Όχι για ν' απολαύσει ως θεατής έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά για να κρατήσει σημειώσεις για δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Νέος... Γκάλο για ΠΑΟΚ

Πληροφορίες από την Κύπρο αναφέρουν πως ο σκάουτ του ΠΑΟΚ βρέθηκε στη Λεμεσό για να τσεκάρει δύο ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί (από τον Πασχάλη Παπαδόπουλο).

Ο πρώτος είναι ο 21χρονος αριστερός μπακ Νούριο Φορτούνα. Αγκολέζος με πορτογαλικό διαβατήριο, ο οποίος ανήκει στην Μπράγκα (με συμμετοχές στη β' ομάδα) και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην ΑΕΛ. Περίπτωση... Γκάλο δηλαδή, ο οποίος με υποσχετική είχε δοθεί στον Παναιτωλικό, έκανε σπουδαία παιχνίδια και μετά από θητεία στην Πάσος Φερέιρα κατέληξε στην ΑΕΚ για να γίνει το βασικό δεξί μπακ.

Ο Νούριο ήταν βασικός (όπως σε όλα τα παιχνίδια του κυπριακού πρωταθλήματος) και έβγαλε όλο το 90λεπτο στο 1-0 της ΑΕΛ (γκολ ο Αρουαμπαρένα στο 87'). Συμβόλαιο με την Μπράγκα έχει ως το καλοκαίρι του 2019 και όποιος ενδιαφερθεί οφείλει να μιλήσει πρώτα μαζί της. Κατά το transfermarkt η αξία του αγγίζει τα 500.000 ευρώ, τιμή όχι απαγορευτική για όποια ομάδα σκοπεύει να τον κυνηγήσει.

Ο άλλος ποδοσφαιριστής ήταν Αλί Σαβανέ. Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, με το 10 στην πλάτη, ο οποίος σε δύο μήνες κλείνει τα 27 και έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018. Δεν ήταν βασικός, αλλά έπαιξε μετά το 57' (αντικατέστησε τον πρώην ΠΑΟΚτσή Γιώργο Γεωργιάδη) και συνέβαλε στη νίκη. Έχει επίσης παίξει σε όλα τα εφετινά παιχνίδια μετρώντας μάλιστα δύο γκολ και... τρεις (πολλές για τη θέση του) κίτρινες κάρτες!

Νέος... Γκάλο για ΠΑΟΚ

Από τις... σημειώσεις του Μαλιούφα θα εξαρτηθεί αν και κατά πόσο ο ΠΑΟΚ θα δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον. Προς το παρόν οι δυο περιπτώσεις ελέγχονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK