Ο Αθανασιάδης έβαλε... πρόστιμο στον εαυτό του

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τετ-α-τετ με τον Στέφανο Αθανασιάδη, σε μια προσπάθεια του πρόεδρο της ΠΑΕ να ανεβάσει το ηθικό του επιθετικού του ΠΑΟΚ με φόντο τις δυο αναμετρήσεις με την Σάλκε.

Σε αυτή τη συνάντηση, ο Αθανασιάδης, αφού παραδέχθηκε πως το τελευταίο διάστημα, τόσο η αγωνιστική όσο και η συνολική του εικόνα δεν ήταν η αρμόζουσα σε σχέση με τη θέση του και το ρόλο του εντός ΠΑΟΚ, ζήτησε να κρατηθούν 75.000 ευρώ από τις ετήσιες αποδοχές του (το 10% του συμβολαίου του) ως αποδοχή αναγνώρισης των όσων (δεν) έκανε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποδέχθηκε την κίνηση Αθανασιάδη και τον συνεχάρη για αυτή τη πρωτοβουλία. Μάλιστα οι δυο τους συμφώνησαν πως μέρος των χρημάτων θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.