O Γ.Σαββίδης γιόρτασε τον Πέλκα, τη Θεσσαλονίκη και το... ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Σαββίδης "συνδύασε" τις ευχές σε Πέλκα και... Θεσσαλονίκη λόγω Αγίου Δημητρίου με την εξυγίανση στο χώρο του ποδοσφαίρου! Πώς; Με διαδοχικά ποσταρίσματα.

O Γ.Σαββίδης γιόρτασε τον Πέλκα, τη Θεσσαλονίκη και το... ελληνικό ποδόσφαιρο
Σαββίδης EUROKINISSI

Συγκεκριμένη στόχευση είχαν οι αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη.

Η μία προσωπική, αφού αφιερώθηκε στον εορτάζοντα Δημήτρη Πέλκα. Τον οποίο ο γιος του Ιβάν έχει σε τρομερή εκτίμηση, περιμένοντας πολλά περισσότερα απ' όσα έχει δει ως τώρα.

Ειδάλλως δεν θα έγραφε στον instagram " χρόνια πολλά αρχηγέ, πολλές επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς. Τα παιδιά παίρνουν παράδειγμα από σένα, μην τα απογοητεύσεις, παικταρά", συνοδεύοντας το κείμενο με μια φωτογραφία ενός πιτσιρικά που κοιτάει με δέος τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Η έτερη ανάρτηση είχε σε πρώτο πλάνο τον Λευκό Πύργο και... λεζάντα για την απελεύθερωση της Θεσσαλονίκης (26 Οκτωβρίου του 1912). Η οποία, κατά τον Γιώργο Σαββίδη, αποτελεί φάρο για την κάθαρση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που κάνουν ακόμη κουμάντο "σκιώδεις διοικήσεις"

" Χρόνια πολλά στην πόλη μας, καθώς γιορτάζει διπλά. Γιορτάζει τον προστάτη και πολιούχο της Άγιο Δημήτρη, καθώς και τα 105 χρόνια απελευθέρωσής της κατά τη Μεγάλη Εξόρμηση του Πρώτου Βαλκανικού πολέμου. Έτσι θ' απελευθερωθεί και ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις σκιώδεις διοικήσεις και θα χαράξει μια νέα πορεία με καθεστώς ισονομίας και νομιμότητας", έγραψε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK