Ο Μίχελ ήταν ήδη... διαβασμένος για την Ολίμπικ

Τι ακριβώς έλεγε ο Λούμπος Μίχελ πριν ο ουκρανική Ολίμπικ Ντόνετσκ βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ και πού στηρίζει πλέον την αισιοδοξία του για πρόκριση στα πλέι οφ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά την γνωστοποίηση του γκρουπ των ομάδων που ήταν υποψήφιες αντίπαλοι του ΠΑΟΚ για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League άρχισαν οι συζητήσεις στα "πηγαδάκια" για το προφίλ αυτών.

Ο Λούμπος Μίχελ βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Ροδρίγο Ρέι, η οποία έγινε το πρωί, και η ομάδα για την οποία είχε... πράγματα να πει ήταν η Ολίμπικ Ντόνετσκ, προτού καν ακόμα γίνει η κλήρωση. Όχι, δεν το "μελετούσε" ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου. Απλά, γνωρίζει "απ' έξω κι' ανακατωτά" το ουκρανικό ποδόσφαιρο λόγω της πολυετούς θητείας του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Μίχελ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η Ολίμπικ και ουσιαστικά την υποχρέωσαν να χάσει πολλούς από τους παίκτες που την έφεραν μέχρι την τιμητική 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αμέσως μετά την κλήρωση ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ άρχισε τα τηλέφωνα προκειμένου να συνδράμει στο έργο του προπονητή για την καλύτερη και αξιόπιστη "ακτινογραφία" του πρώτου αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο δρόμο για τους ομίλους.

Μπορεί να μην θέλει να δείξει σιγουριά, ωστόσο ο Σλοβάκος θεωρεί πως οι "ασπρόμαυροι", εφόσον βγάλουν στο γήπεδο την ποιότητα που διαθέτουν, θα ξεπεράσουν το συγκεκριμένο εμπόδιο.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK