Ο ΠΑΟΚ πάρκαρε... 1.000.000 ευρώ στο Περιστέρι!

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε ο τρίτος δανεικός παίκτης του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στον Ατρόμητο, με τον Δικέφαλο να έχει δαπανήσει πριν μερικούς μήνες σχεδόν 1.000.000 ευρώ για τους δύο (Χατζηισαΐα και Ουάρντα).

Ο ΠΑΟΚ πάρκαρε... 1.000.000 ευρώ στο Περιστέρι!

Τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να σπαταλήσει περισσότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τον Δημήτρη Χατζηισαΐα από τον Πανιώνιο.

Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός είχε δώσει τα διαπιστευτήριά τους με τις εμφανίσεις του με τους "κυανέρυθρους" στη Super League κι έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά τον έκανε να μετακομίσει στην Τούμπα.

Λίγους μήνες όμως αργότερα, ο Χατζηισαΐας δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, όπου θα προσπαθήσει να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τον ξαναεμπιστευτούν. Το ίδιο δρομολόγιο ακολούθησε και ο Δημήτρης Γιαννούλης, αριστερός μπακ, ο οποίος ωστόσο ανήκε έτσι κι αλλιώς εδώ και χρόνια στον Δικέφαλο.

Ο Αμρ Ουάρντα έγινε πλέον ο τρίτος παίκτης που ανήκει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετακομίζει το ίδιο καλοκαίρι ως δανεικός στους Περιστεριώτες. Μόνο που και για τον Αιγύπτιο ο ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο δαπάνησε 350.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τον Παναιτωλικό. Συνολικά λοιπόν το περίπου... 1.000.000 ευρώ του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο... Περιστέρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK