Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την πρώτη.... χειμερινή μεταγραφή

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει πραγματοποιήσει ακόμη κάποια μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όμως η ΠΑΕ... παρουσίασε μία, εκεί που δεν το περιμέναμε!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρωινή προπόνηση, υπάρχουν έξι ποδοσφαιριστές που πανηγυρίζουν για τη νίκη τους στις "ενδοοικογενειακές" μάχες που δόθηκαν. Είναι δεδομένο πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρουν εύκολα τους πέντε από αυτούς.

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την πρώτη.... χειμερινή μεταγραφή

Επάνω είναι οι Μαλεζάς, Πρίγιοβιτς, Σιαμπάνης και στην κάτω σειρά οι Πέλκας, Τσίμιροτ και... μια άγνωστη στους περισσότερους... φάτσα. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε μεταγραφή και δεν θέλει ακόμα να την παρουσιάσει.

Ο νεαρός δίπλα στον Τσίμιροτ είναι ο Λευτέρης Λύρατζής, που «ανέβηκε» από την Κ20 στους επαγγελματίες, στις προπονήσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες.

Γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 2000 ο Λευτέρης Λύρατζης ήρθε από την Καβάλα το 2012, αγωνίζεται ως δεξί μπακ, αλλά και ως δεξί και αριστερό χαφ, χειρίζεται τη μπάλα εξίσου καλά και με τα δύο πόδια, σκοράρει, είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός μαθητής.

Ηταν εκ των αρχηγών της Κ14 αλλά και της πρωταθλήτριας Κ15, ήταν βασικό στέλεχος της πρωταθλήτριας Κ17 και πλέον βρίσκεται στην Κ20, όντας στο προθάλαμο της επαγγελματικής ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK