Ο παραδοσιακός Ιβάν και... γάμος "ΠΑΟΚ - Ηρακλή"

Ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από ηγέτης στον ΠΑΟΚ και τις επιχειρήσεις είναι και στην... οικογένεια του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο που αρραβωνιάζει μέλος της οικογένειας του με την κόρη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του... Ηρακλή!

Ο παραδοσιακός Ιβάν και... γάμος "ΠΑΟΚ - Ηρακλή"

"Αυξάνεσθε και να πληθύνεσθε πάνω στη γη", ήταν μία από τις πρώτες... εντολές της ανθρωπότητας για να φτάσουμε εδώ και φτάσαμε σήμερα. Στην περίπτωση της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη ισχύει και με το παραπάνω!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως παραδοσιακός Ελληνοπόντιος φροντίζει να είναι "παρών" σε όλες τις σημαντικές στιγμές των δικών του ανθρώπων. Σε σημείο μάλιστα που έδωσε την ευχή-έγκριση του για τον αρραβώνα του ανιψιού του Γιάννη Σαββίδη με την Λάουρα Καραΐσκου!

Πρόκειται για την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, Γιώργου Καραΐσκου, που φόρεσε τη φανέλα του "γηραιού" για επτά χρόνια.

Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε βίντεο στο Instagram από το ευχάριστο γεγονός, με τον Ιβάν να δίνει το δαχτυλίδι στον ανιψιό του για να το φορέσει στη μέλλουσα σύζυγο του μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Τώρα για όσους αναρωτιούνται με τι ασχολείται ο Γιάννης Σαββίδης, να πούμε πως εργάζεται στο τμήμα σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μία ομάδα, μία οικογένεια στην κυριολεξία!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK