Ο Πασχαλάκης "κέρδισε" μόνος παραμονή και μονιμοποίηση στον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι μέχρι το 2020 ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Ο 28χρονος συμφώνησε σε όλα με τους Θεσσαλονικείς και το Contra.gr αποκαλύπτει μερικές σημαντικές πτυχές που οδήγησαν τις δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί.

Ο Πασχαλάκης "κέρδισε" μόνος παραμονή και μονιμοποίηση στον ΠΑΟΚ

Ο Λιούμπος Μίχελ και η πλευρά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη συναντήθηκαν την περασμένη Πέμπτη και συμφώνησαν σε όλα για την ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου γκολκίπερ. Τη νέα του συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς, ο πρώην πορτιέρε του ΠΑΣ την κέρδισε με το... σπαθί του.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού τονίστηκε από μεριάς ΠΑΟΚ πόσο ικανοποιημένοι είναι από τον Πασχαλάκη για τον επαγγελματισμό του και την αφοσίωση που επιδεικνύει στις καθημερινές προπονήσεις χωρίς καν να έχει... σίγουρη τη θέση βασικού.

Μάλιστα, εκτός από τα παραπάνω χρήματα που του προσέφεραν ετησίως, οι "ασπρόμαυροι" πρόσθεσαν και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 5.000.000 ευρώ για να του αποδείξουν κι αυτοί από τη δική τους σκοπιά ότι τον πιστεύουν στο φουλ!

Η συμφωνία έχει "κλειδώσει" και ο Πασχαλάκης θα μείνει στην Τούμπα μέχρι το 2020.

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ

Ο Πασχαλάκης, γνωρίζοντας ότι ο Ρέι θα έχει την πρωτοκαθεδρία και πως ο ίδιος δεσμευόταν με συμβόλαιο μόλις ενός έτους δεν τα... φόρτωσε στον κόκορα και δούλεψε σκληρά για τον ΠΑΟΚ και το -ενδεχομένως- επόμενο αφεντικό του.

Όταν ο πορτιέρε ήρθε από τον ΠΑΣ στους Κυπελλούχους Ελλάδας, αρχικά συζητούσε για τριετές συμβόλαιο. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε αργότερα τη συμφωνία και από τα τρία χρόνια αποφάσισε να προσφέρει μονοετές στον Πασχαλάκη.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή έπεισε τον παίκτη να δεχθεί την πρόταση, πατώντας στο γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ένας δουλευταράς που αν του δοθεί η ευκαιρία το μονοετές θα το κάνει... τριετές "αέρα". Πράγμα που συνέβη κιόλας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πασχαλάκης βρισκόταν στο ραντάρ της ΑΕΚ όπως είχε αποκαλύψει το Contra.gr. Η Ένωση περίμενε τις εξελίξεις με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στον ΠΑΟΚ, ώστε αν κριθεί απαραίτητο να κάνει την κίνησή της. Τελικά, ο Λουτσέσκου πρόλαβε και... κλείδωσε τον τερματοφύλακα για τη δική του ομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK