Ο Πέδρο Ενρίκε έχει ρήτρα που η Καραμπάκ ΔΕΝ μπορεί να φτάσει

Το δύσκολο καλοκαίρι του Πέδρο Ενρίκε που είναι... αγαπημένο παιδί του προπονητή της Καραμπάκ, αλλά η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει το... χρήμα γα να τον κρατήσει.

Η Καραμπάκ έχει μείνει ευχαριστημένη από την παρουσία του Πέδρο Ενρίκε και οι δημοσιογράφοι στο Αζερμπαϊτζάν πιέζουν να μάθουν αν οι επίδοξοι πρωταθλητές θα κρατήσουν τον Βραζιλιάνο. Ο προπονητής του συλλόγου έδωσε απάντηση θυμίζοντας μια παλιά, καλτ, διαφήμιση.

Σε αυτή, ο πρωταγωνιστής, απαντούσε στην «καλή» του, σηκώνοντας τους ώμους "δεν έχω αυτοκίνητο, καρδιά μου". Ο Κουρμπάν Κουρμπάνοφ, τεχνικός της Καραμπάκ, ρωτήθηκε για τον Πέντρο Ενρίκε, και απάντησε με βάση τη ρήτρα των 5.000.000 Ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου...

"Δεν έχουμε 5.000.000 Ευρώ για τον Ενρίκε", είπε αρχικά, εξηγώντας πως ο αν ο ΠΑΟΚ πει στην Καραμπάκ "ή δίνετε την ρήτρα ή τον ξεχνάτε" η Καραμπάκ... θα τον ξεχάσει.

Πάντως, ο Κουρμπάνοφ είπε σωστά πως το όλο θέμα θα ανοίξει αργότερα, στο τέλος της σεζόν. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν βιάζονται, αντιλαμβανόμενοι πως η Καραμπάκ... θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη και το θέμα είναι το πόσο βαθιά είναι διατεθειμένη να το βάλει.

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.