Ο Πρίγιοβιτς κύκλωσε με κόκκινο χρώμα τον Κομίνη!

Τι χρεώνει στον διαιτητή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Σέρβος γκολτζής και ποιες οι λύσεις που προτείνει για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα. Η ανάρτησή του σίγουρα θα συζητηθεί.

Τον διαιτητή Κομίνη ο ΠΑΟΚ τον έχει βάλει στο κέντρο του στόχου και τον... πυροβολεί. Τον θεωρούν κύριοι υπαίτιο στην Τούμπα για ό,τι συνέβη στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ. Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ συμπράττει σε αυτήν την -επικοινωνιακή και όχι μόνο- πολιτική, αφού και οι ποδοσφαιριστές, όπως ο Πρίγιοβιτς, παίρνουν θέση.

Όχι ο Σέρβος φορ δεν ήταν εξ αυτών που υπερασπίστηκε, δημόσια τουλάχιστον, τον Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στο χορτάρι. Επέλεξε όμως να χρεώσει στον ρέφερι ανεπάρκεια τη στιγμή της κρίσιμης απόφασης και αδυναμία διαχείρισης της "κρίσης" που προέκυψε.

Διότι πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η instagram-ική ατάκα "ο διαιτητής είναι ο μόνος λόγος για ό,τι συνέβη στο χορτάρι και οφείλει ν' αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό"; Μάλιστα στη φωτογραφία που συνόδευσε το εκτενές σχόλιο ο Κομίνης ήταν κυκλωμένος με κόκκινο μαρκαδόρο, αφού έχει δείξει σέντρα μετά την κεφαλιά του Βαρέλα, επιδιώκοντας να υπερτονίσει το γεγονός πως άλλαζε άποψη όπως τα... πουκάμισα (οι υπάλληλοι) στην επιχείρησή του.

Γι' αυτό και ζήτησε το video ως πρώτο μέτρο αντιμετώπισης της αμφισβήτησης διαιτητικών κρίσεων και παράλληλα την... επανάληψη του αγώνα προκειμένου να επικρατήσει ο καλύτερος.

Τι έγραψε συνολικά;

"Πώς είναι δυνατόν να κατακυρώνεις ένα γκολ και μετά από 5 λεπτά ν' αποφασίζεις να το αλλάξεις ως οφ σάιντ; Ο διαιτητής νομίζει ότι ανακάλυψε το ποδόσφαιρο; Πιστεύω ότι το VAR θα πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που το έχει ζητήσει. Ποιο το δικαίωμα του διαιτητή ν' αλλάξει την απόφασή του τρεις φορές; Ίσως θεωρεί πως δεν χρειάζεται ν' ακολουθεί τους κανόνες. Ο διαιτητής είναι ο μόνος λόγος για ό,τι συνέβη στο χορτάρι και οφείλει ν' αναλάβει την ευθύνη γι' αυτό.

Ουδείς παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ βρέθηκε σε κίνδυνο ή ένιωσε φόβο σε οποιαδήποτε στιγμή. Είμαι σίγουρος πως ήθελαν να τελειώσουμε το ματς, αλλά κάποιος τούς είπε να μην επιστρέψουν στο γήπεδο. Ας αφήσουμε το αποτέλεσμα να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο και ο καλύτερος ας νικήσει. Αυτό είναι το νόημα του ποδοσφαίρου, διαφορετικά όλοι θα χάσουμε...

How its possible to give a Goal and after 5 min to decide to change for Offside? Does the Ref think he invented FOOTBALL? I believe that VAR should be immediately used in Greek football and PAOK is the team that asked for it. Which right had the referee to change his decision 3 times ? Maybe he thinks that he don't need to follow the rules!!! THE REF. IS THE ONLY REASON FOR WHAT HAPPENED ON THE PITCH AND HE NEEDS TO TAKE RESPONSABILITY FOR THIS!!! NO PLAYER OF PAOK OR AEK WAS IN DANGER OR FELT FRIGHTENED AT ANY TIME!!! I'M SURE THEY WANTED TO FINISH THE GAME UNTIL THE END BUT SOMEBODY TOLD THEM NOT TOO RETURN ON THE PITCH!!! LET THE RESULT BE DECIDED ON THE FOOTBALL FIELD AND MAY THE BETTER WIN!!!! THAT'S THE POINT OF FOOTBALL OTHERWHISE WE ALL LOSE.

A post shared by Aleksandar Prijovic (@prijo09) on