Ο ρόλος του Γεωργιάδη και το... πριόνισμα της καρέκλας του Μίχελ

Το Contra.gr αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την πρόσληψη του Γιώργου Γεωργιάδη σε αυτή τη χρονική περίοδο στον ΠΑΟΚ. Ποιος ο αρχικός ρόλος του στον οργανισμό του "δικεφάλου" και ποιος ο... στόχος ενόψει του "καυτού" καλοκαιριού.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
georgiadis EUROKINISSI

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ξεκινά από σήμερα μια ακόμα θητεία του ως στέλεχος του ΠΑΟΚ. Ο "μπέμπης" ανέλαβε καθήκοντά άμεσου συνεργάτη του αθλητικού διευθυντή των ασπρόμαυρων, Λούμπος Μίχελ, σε μια μάλλον αναμενόμενη κίνηση όχι ως προς το πρόσωπο αλλά ως προς το τρόπο που λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδης, όταν προετοιμάζει την επόμενη μέρα σε ένα πόστο.

Θα δώσει το βάρος στο τομέα των δανεικών, της ελληνικής αγοράς, αλλά και των ποδοσφαιριστών που υπογράφουν επαγγελματικό συμβόλαιο και "αποφοιτούν" από τις ακαδημίες των ασπρόμαυρων, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ένταξή τους στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να βάλει συνεργάτη στο πλευρό του Λούμπος Μίχελ μόνο τυχαία δεν είναι, αν μελετήσει κανείς το τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ισχυρός άνδρας των ασπρόμαυρων, κοιτάζοντας την επόμενη μέρα. Το συμβόλαιο του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, σε μια συνεργασία που έχει περάσει από αρκετά κύματα και δύσκολα θα ανανεωθεί.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, σε ένα γνώριμο για εκείνον περιβάλλον και σε μια γνώριμη θέση, καθώς έχει διατελέσει στο παρελθόν τεχνικός διευθυντής. Ο "Γ.Χ." έχει εντός ΠΑΟΚ δυο θητείες ως ποδοσφαιριστής, τρεις θητείες ως πρώτος προπονητής, μια θητεία ως βοηθός προπονητή, μια θητεία ως προπονητής Κ20, και μια θητεία ως τεχνικός διευθυντής.

Στο παρελθόν, οι αντικαταστάσεις των αθλητικών διευθυντών έχουν γίνει εκ των έσω, με ανθρώπους που πήραν πόστο εντός ΠΑΕ και ακολούθως βρέθηκαν σε αυτό το ρόλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK