Ο Σαββίδης απάντησε με... Αλ Πατσίνο!

Χοντραίνει η κόντρα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού πριν το κυριακάτικο ντέρμπι των δυο ομάδων. "Βούλωσε το και έλα να δούμε το ματς", η ατάκα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, με... συνοδεία από Αλ Πατσίνο και Scarface.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
savvidis al pacino MOTIONTEAM

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έκανε σέντρα... εκτός γηπέδου από την Τετάρτη. Διαρροές, ποσταρίσματα στα social media, αντεγκλήσεις και απαντήσεις.

Λίγο μετά την διαρροή των "ασπρόμαυρων" με αφορμή την πρόσθετη παρέμβαση των Πειραιωτών στο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας για την πειθαρχική δίωξη λόγω των επεισοδίων στα Γιάννινα, ήρθε η απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά με σκληρή δήλωση.

Σειρά πήρε ο Γιώργος Σαββίδης με τον... αγαπημένο του τρόπο. Μέσω του Instagram. Εκεί χωρίς να κατονομάσει, έριξε βολές κατά συγκεκριμένου προσώπου, ζητώντας του μάλιστα να το... βουλώσει.

"Έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα πέναλτι υπέρ της ομάδας σου εδώ και τόσα χρόνια...κούρασες φτάνει! Κάθε φορά το ίδιο βιολί... δεν έχεις καταλάβει ότι ούτε οι δικοί σου σε ασπάζονται; Σου προτείνω να το βουλώσεις και να έρθεις να δούμε έναν ωραίο αγώνα.

ΥΓ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη".

Το ποστάρισμα συνοδεύτηκε από φωτογραφία του Αλ Πατσίνο και την ταινία Scarface. Μάλιστα θύμισε... Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού ο ιδιοκτήτης της "πράσινης" ΚΑΕ συνηθίζει να ανεβάζει ατάκες του... Τόνι Μοντάνα.

Ο Σαββίδης απάντησε με... Αλ Πατσίνο!

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟ

Θέση στη... διαμάχη πήρε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, λέγοντας πως οι φίλοι του "δικέφαλου" πρέπει να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδας με φωνή και... μυαλό.

"Μην δίνετε καμία σημασία ποτέ σε όποιον βλέπετε να πιάνεται από τα μαλλιά του...Είναι προφανές ότι ο καθένας μας -με την αισθητική του, την ηθική του και την ευφυϊα του- θα προσπαθήσει να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του.

Είμαστε οι πρόσφυγες που μας φωνάζαν "Τούρκους". Είμαστε αυτοί που άκουγαν το πρόσταγμα "να κάνουμε επενδύσεις" αλλά ξαφνικά γίναμε "νεόπλουτοι". Είμαστε οι πρώην "κλόουν" και "φιλοξενούμενοι", που τώρα μας κάνουν "κυβερνητικές αβάντες".

Θα ειπωθούνπολλά, θα επιχειρηθούν ακόμη περισσότερα, όλα με ένα στόχο: Να γίνουμε αλαζόνες, εριστικοί, απρόσεκτοι και στο τέλος να τους μοιάσουμε".

Ο Σαββίδης απάντησε με... Αλ Πατσίνο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK