Ο Σαββίδης έγραψε για τη "βοήθεια" στον Παναθηναϊκό

Τρία... μηνύματα έστειλε ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμα του στο Instagram. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεταγραφή-έκπληξη από την αγορά των ελεύθερων, στήριξε τον Λούμπος Μίχελ και τα... έχωσε σε δημοσιογράφους, ενώ αποκάλυψε τη "βοήθεια" στον Παναθηναϊκό μέσω του Κουρμπέλη.

Ο Σαββίδης έγραψε για τη "βοήθεια" στον Παναθηναϊκό
Σαββίδης EUROKINISSI

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δεν διστάζει να παίρνει θέση εκφράζοντας την διοίκηση μέσω των social media. Έτσι, μετά το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου για την αφορά ποδοσφαιριστών, έκανε κάποιες αποκαλύψεις και ταυτόχρονα έστειλε... μηνύματα.

Ας τα αποκωδικοποιήσουμε ένα προς ένα:

-- Όπως υποστήριξε ο ΠΑΟΚ ήθελε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό μέσω της μεταγραφής του Δημήτρη Κουρμπέλη, με σκοπό το πρωτάθλημα να παραμείνει ανταγωνιστικό:

"Ναι, θέλαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό (γιατί θέλουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα). Σας το λέω, αλλά είμαι σίγουρος το γνωρίζετε, πως για τη μεταγραφή του Κουρμπέλη δεν αναμείχθηκε ο Λούμπος Μίχελ", η χαρακτηριστική του ατάκα.

-- Ταυτόχρονα όμως ξεκαθάρισε πως ο Λούμπος Μίχελ δεν αναμείχθηκε στο deal, ενώ τον προστάτευσε και για τη μεταγραφή του Μουλέν, λέγοντας πως ο τεχνικός διευθυντής του δικέφαλου τον παρακολουθούσε εδώ και 2-3 μήνες.

-- Τέλος, έστειλε μήνυμα σε μερίδα δημοσιογράφων από την Θεσσαλονίκη, που όπως τόνισε, θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την ενωμένη ατμόσφαιρα στην ομάδα και την πόλη, ενώ αποκάλυψε πως ίσως γίνει μία ακόμα μεταγραφή από την αγορά των ελεύθερων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

"Πρώτα από όλα θέλω να καλωσορίσω τους νέους παίκτες και να τους ευχηθώ καλή τύχη και ελπίζω πως θα τους δω σύντομα στο γήπεδο.

Δεύτερον, γιατί η υπομονή μου τελείωσε, θέλω να πω κάποια πράγματα. Υπάρχουν γνωστοί δημοσιογράφοι στην Θεσσαλονίκη που προσπαθούν να αποσταθεροποιήσουν την ατμόσφαιρα στην πόλη και την ομάδα, όμως δεν θα τα καταφέρετε γιατί αυτή τη χρονιά είμαστε ενωμένοι. Τόσο όσο δεν φαντάζεστε. Δεν γνωρίζατε πως ο Λούμπος παρακολουθούσε εδώ και 2-3 μήνες τον Μουλέν και δεν σας άρεσε. Δεν σας άρεσε επίσης που τον κλείσαμε τόσο γρήγορα, την ίδια ώρα που ευχόσασταν για τον Κουρμπέλη. Ναι, θέλαμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό (γιατί θέλουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα). Σας το λέω, αλλά είμαι σίγουρος το γνωρίζετε, πως για τη μεταγραφή του Κουρμπέλη δεν αναμείχθηκε ο Λούμπος Μίχελ.

Τρίτον, ξέρω πως είστε επαγγελματίες και τοπ ειδικοί στο ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζεται πως υπάρχει και η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων μέχρι τις 10/2 (μου έκανε εντύπωση που βιαστήκαμε να την κλείσετε). Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η οικογένεια Σαββίδη σε 10 μέρες.

Ελπίζω να λάβατε το μήνυμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο ενωμένος από ποτέ και δεν αναζητούμε νέα τεχνικό διευθυντή. Κάθε μέλος της ομάδας έχει μία δουλειά να κάνει. Μην τους ενοχλείτε, αλλά κάντε σωστά τη δική σας δουλειά.

Καλό βράδυ σε όλους πάντα με αγάπη. Γιώργος Σαββίδης".

Ο Σαββίδης έγραψε για τη "βοήθεια" στον Παναθηναϊκό

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK