Ο Βέρνμπλουμ... έχασε το "19" από τον Τσίπρα

Η εθιμοτυπική επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο περίπτερο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ και η φανέλα - δώρο με το νούμερο του Σουηδού!

Πέρυσι τέτοια εποχή στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο (πράσινων αποχρώσεων) Αλέξης Τσίπρας έλεγε πως "το μόνο που έμεινε είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα", θέλοντας να συμπληρώσει -με χιούμορ- τη φράση "είναι η πρώτη φορά που το Μετρό δεν είναι ανέκδοτο".

Εφέτος ο Πρωθυπουργός ήταν πιο μαζεμένος και δεν έκανε λόγο για τίτλο. Να δίστασε; Ίσως. Προανήγγειλε βέβαια πως το βράδυ, στην ομιλία του, θα έχει ευχάριστα νέα για τον "Δικέφαλο", υπονοώντας προφανώς τη δεδομένη επιθυμία της Κυβέρνησης να προχωρήσουν τάχιστα τα σχέδια ανακατασκευής της Τούμπας, στα οποία τα αρμόδια Υπουργεία θα σταθούν επικουρικά προκειμένου στη θέση της ιστορικής έδρας να σταθεί ένα υπερσύγχρονο γήπεδο σημερινών αναγκών και προϋποθέσεων.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν τον άφησαν να φύγει με άδεια χέρια. Τον καλοδέχθηκαν και τον... τράταραν μια ασπρόμαυρη φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας με το "Νο19" και το όνομά του τυπωμένο επάνω. Ένα νούμερο βέβαια που έχει ήδη κάτοχο. Τον Σουηδό Πόντους Βέρνμπλουμ.

 

Χάθηκαν άλλοι αριθμοί; Το 2, το 4, το 12, κάποιος άλλος, αφού το 28 της γέννησής του είχε δοθεί...

Κατά την επίσημη εκδοχή, το 19 δόθηκε στον Πρωθυπουργό και το 26 στον Αμερικάνο Πρέσβη. Δυο νούμερα που αν ενωθούν ορίζουν την ημερομηνία ίδρυσης του Συλλόγου.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.