Ο Βιεϊρίνια παίζει... παντού!

Τον λες και παίκτη πασπαρτού. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι το απόλυτο παράδειγμα ποδοσφαιριστή που "θυσιάζεται" για την ομάδα, αφού την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη θα παίξει ακόμα μία φορά σε θέση που δεν είναι η... κανονική του.

Ο Βιεϊρίνια παίζει... παντού!

Αποκτήθηκε για το δεξί άκρο της επίθεσης, έχει ήδη αγωνιστεί σε δυο διαφορετικές θέσεις από αυτή, και την Κυριακή θα αγωνιστεί σε άλλη μια! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κάνει... όλα τα χατίρια του Ράζβαν Λουτσέσκου καλύπτοντας τις "τρύπες" της ενδεκάδας.

Ο 32χρονος Πορτογάλος, λίγες ημέρες αφότου είχε επιστρέψει στις τάξεις του "Δικεφάλου του Βορρά", όταν είχε ερωτηθεί για το να θα ήθελε να πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έλεγε πως μεγαλύτερη σημασία και αξία έχει ο τρόπος συμπεριφοράς ενός ποδοσφαιριστή και όχι τόσο αν φορά ή όχι το περιβραχιόνιο.

Πλέον ο Βιεϊρίνια όχι μόνο φορά το περιβραχιόνιο, αλλά με την όλη του στάση και συμπεριφορά "εξηγεί" σε όλους τι σημαίνει αρχηγός.

Κατά την διάρκεια της φετινός σεζόν, ο Βιεϊρίνια έχει αγωνιστεί 14 φορές ως αριστερό μπακ, πέντε φορές ως δεξί μπακ, μια φορά ως αριστερό εξτρέμ και κόντρα στην Ξάνθη, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να τον χρησιμοποιήσει εκ νέου στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η διάθεση και η προθυμία του Βιεϊρίνια να αγωνιστεί "όπου του πει προπονητής" έχει κάνει τον Ρουμάνο τεχνικό να στάζει μέλι για εκείνον, καθώς αποτελεί ένα παράδειγμα προς όλους. Και η... μαγκιά του Βιεϊρίνια είναι πως δεν έχει κρύψει πως δεν του αρέσει να παίζει ούτε στο αριστερό, ούτε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Παρ' όλα αυτά, εκτελεί τις εντολές του προπονητή του, και μάλιστα βγάζει εις πέρας τις υποχρεώσεις της θέσης που καλύπτει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK