Ο Χαλκ εκτόξευσε τανκ, ο Καρέλης έσπρωξε μπουλντόζα

Ο Έλληνας επιθετικός όχι μόνο φέρει το προσωνύμιο του δημοφιλούς superhero της Marvel. Φέρνει στην Τούμπα και την ατόφια δύναμή του.

Ο "Απίστευτος Χαλκ" των Σταν Λι και Τζακ Κίρμπι είναι καταπράσινος, ο Νίκος Καρέλης, το κοπέλι από την Κρήτη, φοράει πλέον τ' ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ.

Η διαφορά δεν αποτελεί, σε καμία περίπτωση, εμπόδιο για τις όποιες συγκρίσεις. Λόγω σωματοδωμής κατά βάση και μυϊκού συστήματος. Ο Γιώργος Σαββίδης περιμένει από τον Έλληνα επιθετικό να επιβεβαιώσει τις υπερηρωικές δυνάμεις του και από τον ΠΑΟΚ τον έβαλαν να κινήσει μέχρι και μπουλντόζα μέσα στο γήπεδο της Τούμπας.

Αν όλο αυτό το σκηνικό είχε στηθεί με άρμα μάχης, όπως στο κινηματογραφικό φιλμ, θα γράφαμε για την υπέρτατη σκηνοθετική παρέμβαση.

 

Λέτε αυτή να ήταν η... τιμωρία του Καρέλη για το γεγονός πως οι δύο προηγούμενες απόπειρες του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει έπεσαν στο κενό; Όπως ο ίδιος δήλωσε...

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.