Όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει παίκτη της Σάλκε

Πριν από σχεδόν τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει με την Σάλκε αυτό που είχε... κάνει μόδα εκείνο το διάστημα. Να αποκτήσει παίκτη από ομάδα την οποία αντιμετώπισε στην Ευρώπη. Οι τιτάνιες προσπάθειες του Γκέρμαν Τσιστιακόφ, με τις "ευλογίες" του Χούουμπ Στέφενς και το... χαλί που είχε στρώσει ο Ιβάν Σαββίδης, δεν τον είχαν πείσει και τη "θέση" του είχε πάρει ο Μπίμπρας Νάτχο.

Όταν ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει παίκτη της Σάλκε
DIESES BILD WURDE AUF BADISCHE-ZEITUNG.DE VEROFFENTLICHT.

Το καλοκαίρι του 2013, η Σάλκε είπε "όχι" στο μεγάλο όνειρο του ΠΑΟΚ για συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς πήρε εκείνη το εισιτήριο με τη νίκη της με 2-3 στην άδεια Τούμπα. Τον Ιανουάριο του 2014, ο Δικέφαλος του βορρά είχε χτυπήσει την πόρτα των Γερμανών, και η αλήθεια είναι πως την... είχε βρει ορθάνοικτη, για λογαριασμό του Ζερμέν Τζόουνς.

Ο Γερμανός μέσος, ο οποίος είχε αποβληθεί στο παιχνίδι της Τούμπας, ήταν το μεγάλο στοίχημα που είχε βάλει ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ.Ο Λιθουανός τεχνικός διευθυντής είχε “παλέψει” αρκετά την υπόθεση. Ο Αμερικανός ήταν παροπλισμένος στην Σάλκε, και το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2014.

Ο Τσιστιακόφ, θεώρησε πως αφού είχε καταφέρει το... δύσκολο, να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να δώσει ηγεμονικό συμβόλαιο στον Τζόουνς, θα καταφέρει και το... εύκολο, που θα ήταν να πείσει τον Αμερικανό να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Ο Τζόουνς δεν πείστηκε να αφήσει την Σάλκε για τον ΠΑΟΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα. Στο φινάλε του Ιανουαρίου, ο Τζόουνς βρήκε... λιμάνι στην Μπεσίκτας, η οποία κάλυψε όλο το συμβόλαιο που είχε ο Αμερικανός στην Σάλκε. Όταν ο Τζόουνς ταξίδευε για την Πόλη, ο ΠΑΟΚ είχε ήδη κάνει το δικό του "μπαμ" καθώς δυο ημέρες νωρίτερα είχε φέρει στην Θεσσαλονίκη τον Μπίμπρας Νάτχο.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK