ΠΑΟΚ: "Δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα"

Ο ΠΑΟΚ απάντησε μέσω κύκλων στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου τονίζοντας χαρακτηριστικά: "δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα".

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (2/3).

Συγκεκριμένα, κύκλοι του "Δικεφάλου" απάντησαν στους "ερυθρόλευκους" με ειρωνικό τρόπο: "Συγκινητική η προσπάθεια υπεράσπισης του... ανταγωνισμού από τον υπαίτιο της εξάλειψης κάθε ίχνους. Συμφωνούμε όμως. Θέλουμε την ίδια σκληρή τιμωρία που τους επιβλήθηκε πέρυσι όταν τραυματιζόταν ο Γλύκος και αλλάζαμε πλευρά προθέρμανσης. Για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά να συγκρίνουμε και τι γράφτηκε στα φύλλα αγώνα Αρετόπουλου τότε και Παππά χθες. Σοβαρότερα δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ Oλυμπιακός: "Η απόφαση εξισώνει θύτες και θύματα"

Οριστική ματαίωση του Κυπέλλου!

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.