ΠΑΟΚ: "Δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα"

Ο ΠΑΟΚ απάντησε μέσω κύκλων στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου τονίζοντας χαρακτηριστικά: "δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα".

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του Κυπέλλου μετά από όσα έγιναν στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (2/3).

Συγκεκριμένα, κύκλοι του "Δικεφάλου" απάντησαν στους "ερυθρόλευκους" με ειρωνικό τρόπο: "Συγκινητική η προσπάθεια υπεράσπισης του... ανταγωνισμού από τον υπαίτιο της εξάλειψης κάθε ίχνους. Συμφωνούμε όμως. Θέλουμε την ίδια σκληρή τιμωρία που τους επιβλήθηκε πέρυσι όταν τραυματιζόταν ο Γλύκος και αλλάζαμε πλευρά προθέρμανσης. Για ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά να συγκρίνουμε και τι γράφτηκε στα φύλλα αγώνα Αρετόπουλου τότε και Παππά χθες. Σοβαρότερα δεν μπορούμε να τους εξηγήσουμε ότι δεν βρέχει, να κλείσουν την ομπρέλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ Oλυμπιακός: "Η απόφαση εξισώνει θύτες και θύματα"

Οριστική ματαίωση του Κυπέλλου!

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!