ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ λίγη ώρα μετά τη γνωστοποίηση των αποφάσεων του ΔΣ και την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή να διακόψει το Κύπελλο Ελλάδας. Ποια είναι η θέση του "Δικεφάλου".

ΠΑΟΚ: "Να σταματήσει και το πρωτάθλημα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση του Σταύρου Κοντονή να ματαιώσει κάθε δραστηριότητα και παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε την αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρονται από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, ο ο ισχυρός άνδρας του "Δικεφάλου" επικοινώνησε με τον Λούμπος Μίχελ και του εξέφρασε την συμφωνία του με τις αποφάσεις του συμβουλίου. Ζήτησε να γίνουν όλες οι ενέργειες για να αιτηθεί ο ΠΑΟΚ να " παγώσουν" όλες οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες (ακόμη και το πρωτάθλημα) μέχρι να απαντηθούν επίσημα τα αιτήματά της ΠΑΕ.

Ουσιαστικά, ο Σαββίδης θέλει την αναβολή των αγώνων πρωταθλήματος, μέχρι ο ΠΑΟΚ να πάρει απάντηση στα αιτήματά του για παραίτηση του Γκιρτζίκη και όλων όσοι διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και την ενεργοποίηση ξένων διαιτητών τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οριστική ματαίωση του Κυπέλλου!

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό Κυπέλλου"

Μίχελ: "Οι παίκτες έκλαιγαν, ο Μακ δεν θέλει να ξαναπαίξει"

Τι σημαίνει η ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας για τις θέσεις του Europa League

Το φύλλο αγώνα για Μακ: "f@@k you bastard"

News 24/7

24MEDIA NETWORK