Πικρό καφέ κέρασε τον Σαββίδη ο Άγιαξ

Υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον Άγιαξ για το δεύτερο γύρο του UEFA Youth League. Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης και τι ισχύει με ομίλους και play offs (VIDEOS&PHOTOS).

Πικρό καφέ κέρασε τον Σαββίδη ο Άγιαξ
mixel savidis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα... μεγάλα κεφάλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας το μεσημέρι της Τετάρτης (2/11) για να παρακολουθήσουν την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στους Ολλανδούς. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον δικέφαλο, αφού έχασε το πρώτο ματς για τη δεύτερη φάση με 2-0.

Το σκορ άνοιξε ο γιος του Κλάιφερτ ( οικογενειακή παράδοση πλέον απέναντι σε δικέφαλους), Τζάστιν, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Σίρχαϊς στο 75ο λεπτό.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ουσιαστικά έχουμε δυο... διοργανώσεις που γίνονται μία στην πορεία. Αρχικά στους ομίλους συμμετέχουν οι ομάδες που παίζουν και στο κανονικό Champions League ( όσες δηλώσουν συμμετοχή). Ο πρώτος από κάθε όμιλο προκρίνεται στους "16", ενώ οι δεύτεροι θα παίξουν στα play offs. Πως προκύπτουν;

Πρωταθλήτριες ομάδες (Κ17) και σύλλογοι που πήραν μέρος στα προκριματικά έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε μία νοκ άουτ φάση τριών γύρων. 1ος, 2ος και play offs. Στην τρίτη φάση θα αγωνιστούν όσες ομάδες τερμάτισαν στην 2η θέση των ομίλων με τους... υπόλοιπους που έφτασαν μέχρι εκεί.

Ο ΠΑΟΚ με λίγα λόγια έχασε με 2-0 και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί στα play offs του UEFA Youth League.

Πικρό καφέ κέρασε τον Σαββίδη ο Άγιαξ
paok ajax UEFA Youth League 460 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

News 24/7

24MEDIA NETWORK