Ποιον χειροκρότησε η Τούμπα και δεν ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ

Μπορεί η Τούμπα να μην τον έζησε για πολύ καιρό, όμως είναι από τα λίγα παιδιά που η ασπρόμαυρη κερκίδα "βγάζει το καπέλο" όποτε τον συναντά. Σε σημείο που κόντρα στον Απόλλωνα αποθεώθηκε όταν έγινε αλλαγή!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
paok kerkida EUROKINISSI

Ο Σταύρος Τσουκαλάς άκουσε το μεγαλύτερο μέρος των περίπου 12.000 φίλων των ασπρόμαυρων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης να τον χειροκροτεί όταν αντικαταστάθηκε.

Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του "Δικεφάλου του βορρά" και βρέθηκε στην επαγγελματική ομάδα πριν από επτά χρόνια, όταν είχε επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Νέα Σαλαμίνα, που είχε διακοπεί πρόωρα.

Τότε, ο, πλέον, 29χρονος μέσος είχε γυρίσει ζητώντας από τον Μάκη Χάβο να τον δει για μια εβδομάδα στις προπονήσεις. Ο νεαρός προπονητής ήταν διστακτικός αλλά πείστηκε να τον τσεκάρει.

Τελικά όχι μόνο τον έπεισε, αλλά έμεινε στον ΠΑΟΚ για 1,5 χρόνο μέχρι να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2012. Έκτοτε, ο Τσουκαλάς γίνεται αποδεκτός στην Τούμπα με χειροκρότημα και αυτό δεν άλλαξε ούτε φέτος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK