Πρωτόγνωρο θέαμα σε ντέρμπι: δεν έπεσε ούτε χαρτάκι!

Ούτε πυρσοί, ούτε χαρτάκια! Το ματς με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε μάθημα για τον ΠΑΟΚ και έτσι κατά την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων στο ντέρμπι των "Δικεφάλων" δεν έπεσε ούτε ένα χαρτάκι!

Αυτή τη φορά δεν συνέβη το παραμικρό. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πήραν το μάθημά τους από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έτσι όχι μόνο δεν άναψαν ούτε έναν πυρσό για να δημιουργήσουν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα αλλά δεν πέταξαν καν χαρτάκια, ενθυμούμενοι το ρολό ταμειακής μηχανής που είχε βρει στον Όσκαρ Γκαρθία και προκάλεσε τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά τους έπαιξε και η διοίκηση του "Δικεφάλου", με τον Ιβάν Σαββίδη να ζητάει από τους φίλους του "Δικεφάλου του Βορρά" να αποφύγουν να ρίξουν ακόμα και χαρτάκια αλλα και να τοποθετείται δίχτυ ασφαλείας πάνω από τον πάγκο της ΑΕΚ για τον... φόβο των Ιουδαίων.

Β.Σ.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!