Ψάχνουν να αγοράσουν δύο αετούς στον ΠΑΟΚ

Όρεξη για... αποκαλύψεις είχε ο γιος τους Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, με μηνύματά στο instagram. Τι είπε για τους αετούς, την τρέλα του πατέρα του, αλλά και τον Βιεϊρίνια.

Ψάχνουν να αγοράσουν δύο αετούς στον ΠΑΟΚ

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ανέβασε ένα χριστουγεννιάτικο VIDEO στο instagram από το σπίτι του παρέα με το σκύλο του, ωστόσο οι φίλοι του ΠΑΟΚ τον "βομβάρδισαν" με μηνύματα που αφορούσαν την ομάδα. Εκείνος δεν τους χάλασε το χατίρι και απάντησε σε αρκετά!

Σε ένα από τα σχόλια που δέχθηκε, ένας φίλος του ΠΑΟΚ του ζητούσε να αγοράσουν αετούς στα πρότυπα της Μπενφίκα και αποκάλυψε πως: "Ηδη ψάχνουμε δύο αετούς. Εναν άσπρο και έναν μαύρο. Είναι δύσκολο να βρούμε, αλλά θα το κάνουμε σίγουρα"

Επίσης, ένας άλλος τον ρώτησε για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια και απάντησε πως " για να γίνει το μπαμ πρέπει να το θέλουν και οι δύο πλευρές, αφήνοντας αιχμές για την πρόθεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού"

Για τον πατέρα του Ιβάν, ανέφερε: " Ο πατέρας μου είναι πολύ τρελός για τον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι νεότερος και δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Αυτός είναι μεγαλύτερος και μπορεί"!

Merry Christmas and Happy New Year

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @georgiss.s στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK