Σαββίδης: "Αν ήθελα τον Χουλτ θα πλήρωνα για τον πάρω"

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους ανθρώπους του στον ΠΑΟΚ σχετικά με την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ. Το αφεντικό των Κυπελλούχων δεν ήταν διατεθειμένο να ακολουθήσει τακτικές ομάδων που είχαν εκμεταλλευτεί την αδυναμία του δικού του κλαμπ στο παρελθόν.

Ρητή εντολή από τον Ιβάν Σαββίδη προς τους συνεργάτες του να μην ασχοληθούν με την περίπτωση Χουλτ!

Ναι, την ημέρα της σύσκεψης για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και πριν προχωρήσει του Αζεβέδο για το αριστερό άκρο της άμυνας, οι άνθρωποι της ομάδας πρότειναν στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ τον Σουηδό του Παναθηναϊκού.

Η απάντηση του Σαββίδη ήταν άμεση και ξεκάθαρη: "Τη δύσκολη φάση που περνάει σήμερα ο Παναθηναϊκός, εμείς δεν θα την εκμεταλλευτούμε και οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό. Παρότι έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, αν προτεραιότητά μας είναι να αποκτήσουμε κάποιον απ' αυτούς, θα το κάνουμε καταθέτοντας πρόταση!"

Ο Σαββίδης μάλιστα δεν... λύγισε όταν στη σύσκεψη του τόνισαν ότι στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός και άλλα κλαμπ δεν είχαν σεβαστεί τις δυσκολίες του ΠΑΟΚ και έπαιρναν ποδοσφαιριστές του.

ΤΣΑΚ

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".