Σαββίδης: "Το πρόβλημα τους είμαστε εμείς, όχι ο ΠΑΟΚ"

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Σαββίδης με νέο ποστάρισμα στο Instagram που... βγάζει από το κάδρο τον ΠΑΟΚ! "Στόχος τους η οικογένεια μου, εμείς είμαστε το πρόβλημα τους", είπε μεταξύ άλλων.

Μετά από μία σειρά ποσταρισμάτων στο Instagram με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Σαββίδης θέλησε να βάλει τέλος δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Διάσταση που δεν έχει σχέση με τον... ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα τόνισε πως στόχος είναι η οικογένεια του και όχι η ομάδα! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μάλιστα ζήτησε να τιμωρηθεί ο ίδιος με τους δικούς του ανθρώπους και να αφήσουν ήσυχο τον ΠΑΟΚ.

"Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους αρμόδιους φορείς πως έχουν την ιστορική ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον τεράστιο λαό και σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να αποδώσουν την ύστατη στιγμή δικαιοσύνη.

Τιμωρήστε την οικογένεια μου αλλά δώστε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Ξέρετε ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι ο ΠΑΟΚ. Γενικά σε αυτή τη χώρα είμαστε το πρόβλημα τους".

Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει με το δικό του μυαλό τα όσα θέλει να πει για το τώρα και το... μέλλον.

 

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).