Σαββίδης: "Το πρόβλημα τους είμαστε εμείς, όχι ο ΠΑΟΚ"

Στην αντεπίθεση ο Γιώργος Σαββίδης με νέο ποστάρισμα στο Instagram που... βγάζει από το κάδρο τον ΠΑΟΚ! "Στόχος τους η οικογένεια μου, εμείς είμαστε το πρόβλημα τους", είπε μεταξύ άλλων.

Μετά από μία σειρά ποσταρισμάτων στο Instagram με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Σαββίδης θέλησε να βάλει τέλος δίνοντας μία διαφορετική διάσταση στην υπόθεση. Διάσταση που δεν έχει σχέση με τον... ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα τόνισε πως στόχος είναι η οικογένεια του και όχι η ομάδα! Με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μάλιστα ζήτησε να τιμωρηθεί ο ίδιος με τους δικούς του ανθρώπους και να αφήσουν ήσυχο τον ΠΑΟΚ.

"Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους αρμόδιους φορείς πως έχουν την ιστορική ευθύνη απέναντι σε αυτόν τον τεράστιο λαό και σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να αποδώσουν την ύστατη στιγμή δικαιοσύνη.

Τιμωρήστε την οικογένεια μου αλλά δώστε στον ΠΑΟΚ την ευκαιρία να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει. Ξέρετε ότι το πρόβλημα είμαστε εμείς και όχι ο ΠΑΟΚ. Γενικά σε αυτή τη χώρα είμαστε το πρόβλημα τους".

Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει με το δικό του μυαλό τα όσα θέλει να πει για το τώρα και το... μέλλον.

 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.