Σταφυλίδης, η εξαίρεση του κανόνα

Άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψουν τις προσεχείς ημέρες με προορισμούς ανά την Ευρώπη για να παρακολουθήσουν παίκτες που βρίσκονται στις ασπρόμαυρες λίστες. Παίκτες διαφόρων εθνικοτήτων πλην της... Ελληνικής. Τι έγινε το καλοκαίρι όταν ακούστηκαν αρκετά ονόματα διεθνών και ποιος είναι ο μόνος διεθνής για τον οποίο θα μπορούσε να γίνει η εξαίρεση.

Σταφυλίδης, η εξαίρεση του κανόνα

Ο Ιβάν Σαββίδης, όταν ανέλαβε τον Αύγουστο του 2012, είχε σε μεγάλη εκτίμηση τους παίκτες της εθνικής Ελλάδος. Η πρώτη του μεταγραφή ήταν η απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, καθώς όταν εκείνος εκδιώχθηκε από τον Παναθηναϊκό, δεν έδωσε σημασία στο “όχι” του τότε προπονητή, τον “ανέβασε” στη Τούμπα. Ο “Κατσούρ” άνοιξε την πόρτα και ακολούθησαν οι Τζιόλης, Τζαβέλλας, Νίνης, Σπυρόπουλος, με τον Δικέφαλο του βορρά να έχει μεγάλη παροικία Ελλήνων διεθνών.

Πλέον, οι ασπρόμαυροι έχουν περάσει στο άλλο άκρο. Το περασμένο καλοκαίρι, δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες διεθνείς οι οποίοι προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ, όμως καμία από αυτές δεν προχώρησε, καθώς στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του βορρά δεν “ψήνονται” από την τωρινή φουρνιά της εθνικής. Αν υπάρχει ένας παίκτης για τον οποίο θα γινόταν εξαίρεση στον νέο “κανόνα” που υπάρχει στην Τούμπα – που λέει οτι “δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή που να μας “γεμίζει” - αυτός είναι ο Κώστας Σταφυλίδης. Ένα “παιδί” του ΠΑΟΚ, που παίζει σε μια θέση στην οποία οι ασπρόμαυροι αρχίζουν να κάνουν... έρευνα αγοράς.

Τη δεδομένη στιγμή πάντως, ούτε ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την παραμικρή προσέγγιση προς τη πλευρά του Σταφυλίδη, ούτε ο Σταφυλίδης σκέφτεται τον επαναπατρισμό, ειδικά από τη στιγμή που έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα με την φανέλα της Άουγκσμπουργκ. Ο ίδιος πάντως, έχει πει πως ο ΠΑΟΚ θα ήταν η μοναδική ομάδα για την οποία θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

Αγωνιστικά πάντως, υπάρχουν αρκετοί εντός ΠΑΟΚ που θεωρούν πως ο Σταφυλίδης θα “κούμπωνε” στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι φουλ – μπακ όπως ακριβώς ο Λέο Μάτος από την δεξιά πλευρά.

Τσακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK