Στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο με Μήτρογλου ο ερωτευμένος Βιεϊρίνια

Του Βιεϊρίνια του αρέσει η Κρήτη και δεν το κρύβει. Όπως του αρέσει σφόδρα και η σύζυγός του. Αποδείξεις; Οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Μέσα στη... χλίδα!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σταθερή αγάπη για την Κρήτη φαίνεται πως έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος όπως πέρυσι έτσι και φέτος περνάει εκεί την περίοδο των διακοπών του.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μαζί με τη σύζυγό του, Βάσω Βεργίδου, μένουν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή των Γουβών, λίγο έξω από το Ηράκλειο. Κατά σύμπτωση, είναι το ίδιο ξενοδοχείο στο οποίο διέμεινε ο Κώστας Μήτρογλου με την οικογένειά του όταν βρέθηκε για διακοπές στη Κρήτη.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι για... γερές τσέπες. Η πολυτέλεια "ξεχειλίζει", ενώ οι εντυπωσιακές του βίλες είναι πόλος έλξης για τα... μεγάλα πορτοφόλια.

Η σύζυγος του Βιεϊρίνια, Βάσω, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές τους, όπως η συγκεκριμένη μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο των Γουβών.

Την Τρίτη ανέβασε στιγμιότυπο στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram και ο Πορτογάλος, ο οποίος ευχήθηκε στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της...

#thisismyall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) στις

Today is the day of the most beautiful wife,my wife..thank to be by my side all this years and i hope we pass many more...happy birthday my love @vaso_vergidou_vieirinha

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieira (@vieirinhaofficial) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK