Ο Μολέδο υπογράφει και κάνει ρεκόρ στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ χορεύει... σάμπα! Η επικείμενη απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, όταν ολοκληρωθεί, θα σημαίνει αυτό και ρεκόρ για τον "δικέφαλο του βορρά". Διαβάστε το στόρι.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ θα διαθέτει στο ρόστερ του τέσσερις + μισό Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές, όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Ροντρίγκο Μολέδο, ενώ υπάρχουν και άλλοι δυο που έχουν συμβόλαιο με τους ασπρόμαυρους, αλλά δεν βρίσκονται στο σημερινό ρόστερ του αφού είναι... δανεικοί.

Παρεμπιπτόντως ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα καταλάβει και την μοναδική ανοικτή θέση μη κοινοτικού που είχε μείνει διαθέσιμη αυτή τη στιγμή στο ρόστερ..

Ερχόμενος στη Τούμπα, ο Ροντρίγκο Μολέδο θα βρει τους Λέο Μάτος, Μάρσιο Αζεβέδο, Μαουρίσιο και Εβγέν Σάχοφ. Οι πέντε τους είναι εκείνοι που γεμίζουν τη λίστα και σε περίπτωση που αποκτηθεί μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα πρέπει να δημιουργηθεί χώρος.

Από τους 5 μόνο ο Ουκρανός δεν θα προέρχεται από την χώρα  της... σάμπα. Μόνο που ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι και ο Δημήτρης Λημνιός είναι κατά το ήμισυ Βραζιλιάνος. Ο πατέρας του Στέλιος είναι από το Βόλο και πρώην παίκτης της τοπικής Νίκης αλλά η μητέρα του  είναι Βραζιλιάνα, από την Μπαϊα.

Στον ΠΑΟΚ ανήκουν ακόμα άλλοι δυο βραζιλιάνοι, οι Πέντρο Ενρίκε και Ζάιρο ντε Μασέντο, που έχουν παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού σε Καραμπάγκ και Σέριφ αντίστοιχα...

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.