Στον ΠΑΟΚ δεν "χωράει", στο Ισραήλ είναι περιζήτητος και φέρνει χρήμα

Ποιος να το πει και ποιος να το πιστέψει ότι αυτός που ουδέποτε ξεχώρισε στον ΠΑΟΚ, διεκδικείται από δύο ισχυρές ισραηλινές ομάδες και μπορεί να φέρει καλό κέρδος στα ταμεία...

Στον ΠΑΟΚ δεν "χωράει", στο Ισραήλ είναι περιζήτητος και φέρνει χρήμα
EUROKINISSI

Δυο ομάδες του Ισραήλ βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στα... χαρακώματα για χάρη του Έρικ Σάμπο! Ο 26χρονος Σλοβάκος μέσος έχει "γεμάτη" χρονιά με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, η οποία ετοιμάζεται να κάνει χρήση της οψιόν που υπάρχει στον συμβόλαιο δανεισμού, και να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τον ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, ακούγεται έντονα πως η Χάποελ Μπερ Σεβά σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή του. Εφόσον οι πληροφορίες ευσταθούν, κερδισμένος θα είναι... ο Δικέφαλος.

Ο Έρικ Σάμπο μετρά 7 γκολ και 6 ασίστ σε 35 φετινές αναμετρήσεις με την Μπεϊτάρ και η Χάποελ Μπερ Σεβά τον έχει βάλει στο "μάτι". Αν σκεφτεί κανείς πως Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και Χάποελ Μπερ Σεβά δίνουν σκληρή μάχη για τον τίτλο δυο αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν (η Μπερ Σεβά έχει 57 βαθμούς και η Μπεϊτάρ 56) μπορεί εύκολα να καταλάβει πως η θερμοκρασία έχει ανέβει επικίνδυνα, από τη στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον της μιας για ποδοσφαιριστή της άλλης.

Στη συμφωνία δανεισμού του Ερικ Σάμπο υπάρχει ρήτρα αγοράς, με την Χάποελ Μπερ Σεβά να έχει ήδη ψάξει το τρόπο που θα μπει ανάμεσα σε Μπεϊτάρ και ΠΑΟΚ για να κάνει δικό της τον Σάμπο. Η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να βγάλει κερδισμένο τον "Δικέφαλο του βορρά" καθώς η αξία του Σάμπο στην αγορά του Ισραήλ έχει ανέβει, γεγονός που μπορεί να αποφέρει μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες, μιλώντας σε Μέσα του Ισραήλ, ο Σάμπο είχε σημειώσει: " Αυτή την στιγμή κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ, με όλα όσα συμβαίνουν εκεί. Ο Ελι Ταμπίμπ (πρόεδρος της Μπεϊταρ) είχε έρθει σε επαφή με τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο διάστημα και περιμένουμε να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν, μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα".

Δεν αποκλείεται ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκε ο Σάμπο να ήταν αυτός που έδειξε πως κάτι συμβαίνει στην περίπτωσή του, καθώς δεν θέλησε να προεξοφλήσει οτιδήποτε ή να πάρει θέση παραμονής στην Μπεϊτάρ.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK