"Στον ΠΑΟΚ για 3+1 χρόνια ο Ζίβκοβιτς"!

Τοπική εφημερίδα της Ξάνθης αποκαλύπτει πως ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς όχι μόνο έκλεισε στον ΠΑΟΚ, αλλά έκανε και μεταγραφικό... πάρτι αποχώρησης με φίλους του από την ευρύτερη περιοχή (φωτογραφία)!

Η εφημερίδα "Μαχητής" κάνει λόγο για... μεταγραφικό πάρτι του Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο κίπερ να ενημερώνει τους φίλους του για την μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ, σε μια μεταγραφή που θα οριστικοποιηθεί με την λήξη του πρωταθλήματος.

Το τοπικό Μέσο της Ξάνθης, σημειώνει πως ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης με αφορμή την συγκεκριμένη εξέλιξη, αναφέροντας μάλιστα και ποσά για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη 600.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς θα φέρει στους λογαριασμούς του Σέρβου τερματοφύλακα ένα ποσό κοντά στο 1,2 εκ. ευρώ τα επόμενα 3+1 χρόνια.

 

ΤΣΑΚ

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!