Τα "αστεία" των Τούρκων για Μάτος

Οι δύο λόγοι που δεν αληθεύει το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ. Πώς είναι οι σχέσεις των δύο πλευρών και ποιος ο ρόλος της FIFA.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Πριν από λίγες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα που εμπλέκουν την Γαλατάσαραϊ με τον Λέο Μάτος.

Φαίνεται πως ο 31χρονος Βραζιλιάνος έχει πέραση για δυο λόγους:

- Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τα γκολ που έχει πετύχει, αφού δεν υπάρχει δεξί μπακ με οκτώ γκολ σε μια σεζόν που να περνάει απαρατήρητο.

- Ο δεύτερος λόγος είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι... γνωστός στους Τούρκους και στην Γαλατάσαραϊ λόγω της συνεργασίας των δυο πλευρών στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Όλα αυτά φαντάζουν λογικά, αλλά κάπου εδώ όλα αυτά τελειώνουν μαι αρχίζουν τα... παράλογα. Αφενός υπάρχει η αντίδραση των ανθρώπων του "Δικεφάλου", οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση, κρούση, ενόχληση ή έστω ερώτηση είτε από την Γαλατάσαραϊ είτε από κάποιον που να λειτουργεί για λογαριασμό της. Αφετέρου, στοιχείο ολίγον αστείο, έχει να κάνει με την αναφορά των δημοσιευμάτων για "καλές σχέσεις ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ λόγω της μεταγραφής Ροντρίγκες".

Όχι, δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις με την "Τσιμπόμ", αλλά και... καλές δεν τις λες όταν ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε να "τρίξει τα δόντια" μέσω FIFA για να πληρώσουν με καθυστέρηση 22 ημερών την πρώτη δόση εξόφλησης της μεταγραφής.

Σε πέντε ημέρες μάλιστα (31/5) λήγει η προθεσμία για την καταβολή της δεύτερης δόσης. Είτε λοιπόν οι Τούρκοι έχουν βρει τα λεφτά μαζεμένα και θα φανούν συνεπείς πληρώνοντας για δεύτερη φορά μέσα δέκα ημέρες, είτε ο ΠΑΟΚ θα... τρέχει και πάλι στην Παγκόσμια Ομοσπονδία προκειμένου η τελευταία να κάνει... τον μπαμπούλα.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK