Τα είπε με τους συνδέσμους ο ΠΑΟΚ

Συνάντηση διάρκειας δυο ωρών πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα με την συμμετοχή των μελών της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων του ΠΑΟΚ και μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Τα είπε με τους συνδέσμους ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνάντηση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους Λούμπος Μίχελ, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα και Κώστα Φωτιάδη.

Βασικό θέμα ήταν η αναγνώριση των οργανωμένων συνδέσμων από την ΠΑΕ προκειμένου η λειτουργία τους να συμβαδίζει με τις προϋποθέσεις που έχει θέση ο Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής.

Επιπλέον, συζητήθηκαν κι άλλα θέματα όπως η αντιμετώπιση των οπαδών από την αστυνομία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Οι οργανωμένοι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο συμπεριφοράς της αστυνομίας σε σχέση και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την αρωγή της οποίας ζήτησαν για συγκεκριμένους τομείς του προβλήματος.

Παράλληλα εξέφρασαν την διάθεση τους να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να "πολεμήσει" το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συζήτηση έφτασε στην ποδοσφαιρική ομάδα από την οποία δεν έκρυψαν ότι έχουν πολλά παράπονα κάνοντας αναφορά στην εξωγηπεδική ζωή των ποδοσφαιριστών και άλλα θέματα εσωτερικής φύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις πριν τη συνάντηση στη Λίγκα. Ποιοι θα δώσουν το παρών

News 24/7

24MEDIA NETWORK