Τι έγραφε ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα μετά την περίπτωση Ιβιτς πέρυσι

Το περιστατικό στα περσινά πλέι οφ με τον τραυματισμό του Βλάνταν Ιβιτς στη Λεωφόρο, η διακοπή εκείνου του ματς και τι είχε γράψει αναλυτικά στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κομίνης.

Τι έγραφε ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα μετά την περίπτωση Ιβιτς πέρυσι

Το σκηνικό που διαμορφώθηκε στην Τούμπα μετά τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία από χαρτί ταμειακής μηχανής έφερε στο νου των πάντων αντίστοιχο με τον Βλάνταν Ιβιτς στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ πέρυσι.

Το εν λόγω ματς διακόπηκε αφού ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ είχε δεχθεί κουτάκι μπύρας στον κρόταφο το οποίο του είχε προκαλέσει τραυματισμό.

Ο Σέρβος κόουτς διακιμίστηκε σε νοσοκομείο του αγώνα και το ματς διακόπηκε οριστικά με τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ.

Ο διαιτητής Κομίνης είχε γράψει στο φύλλο αγώνα:

« Στο 53ο λεπτό του αγώνα ο παίκτης της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός Κουλιμπαλί με τον αριθμό φανέλας 78 και αρ. δελτ. ΕΠΟ 1421935 γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό ο παίκτης του ΠΑΟΚ κ. Σακχόφ με αριθμό φανέλας 28 και αρ. δελτ. ΕΠΟ 1448271 γρονθοκόπησε αντίπαλο.

Στο 53ο λεπτό του αγώνα, ο παίκτης της ομάδας ΠΑΟΚ κ. Κρέσπο με αρ. φανέλας 15 και αρ δελτίου ΕΠΟ 1448270 διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Στο ίδιο λεπτό του αγώνα, ο παίκτης της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μπεργκ με αριθμό φανέλας 9 και αρ. δελτίου ΕΠΟ 1406199 διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου.

Όλα τα παραπάνω έγιναν σε φυσική διακοπή του αγώνα. Στο παραπάνω λεπτό υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών. Μετά από αυτό πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη.

Στο ίδιο λεπτό, και ενώ ακόμη βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου, ο εκπρόσωπος της ομάδας ΠΑΟΚ Κωνσταντινίδης Π. μας πλησίασε και μας είπε. «από εσάς ξεκίνησε ρε γαμ...».

Στο ίδιο λεπτό ο γυμναστής της ομάδας ΠΑΟΚ κ. Μιλκάνοβιτς Π. πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από την φανέλα λέγοντας του «f... off». Στο ίδιο λεπτό μας πλησίασε ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Κόλα και διαμαρτυρόμενος και με έντονο ύφος μας είπε τα εξής «εσείς δεν τα βλέπετε αυτά;»

Στο ίδιο σημείο ο αποβληθείς παίκτης της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ουάρντα με αριθμό φανέλας 7 και αρ δελτίου ΕΠΟ 1436657 εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες – εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα που βρίσκονταν οπαδοί της ομάδας Παναθηναϊκός. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια μας ενημέρωσαν οι παρατηρητές αγώνα Superleague ότι ο προπονητής της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βλάντιμιρ Ιβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έπεσε στο έδαφος. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Εκεί εξετάστηκε από τον ιατρό του αγώνα κ. Ασημακόπουλο Χ. και μας ενημερωσε παρουσία των εκπροσώπων και των δύο ομάδων προφορικά και γραπτώς την γνωμάτευση του η οποία επισυνάπτεται με το φύλλο αγώνα. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντινίδης Π. μας ενημέρωσε ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Βλάντιμιρ Ιβιτς φέρει σκίσιμο και εχει αιμορραγία στο κεφάλι, έχει έντονη ζάλη και μαζί με τον ιατρό της ομάδας του διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις και ως εκ τούτου η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του προπονητή του και του ιατρού ης ομάδας. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, βάσει του άρθρου 15, παρ. 3. Εδ. Β. 6 αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

News 24/7

24MEDIA NETWORK