Τι συνέβη με Λουτσέσκου - Ζαμπά

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός έδειξε εκνευρισμένος και δεν χαιρέτησε τον προπονητή του, όταν αυτός του έτεινε το χέρι. Πώς έληξε η... παρεξήγηση. Δείτε το video.

Τον Ζαμπά ο Λουτσέσκου δεν τον επέλεξε στη βασική 11άδα. Προτίμησε το δίδυμο Ελ Κανυορί - Λημνιού στα άκρα και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Τον Βραζιλιάνο τον χρησιμοποίησε μετά το 3-0 για να κρατήσει μπάλα ερχόμενος φρέσκος από τον πάγκο. Σε κάποιες φάσεις το παράκανε, από υπερβολικό ζήλο να δείξει πράγματα.

Ο Λουτσέσκου ήθελε να μείνει πιστός στο πλάνο και του έκανε παρατηρήσεις. Με αποτέλεσμα στο φινάλε, όταν ο Ρουμάνος επιχείρησε να τον χαιρετήσει και να τον συγχαρεί, ο Βραζιλιάνος να τον... αγνοήσει εκνευρισμένος.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και εξήγησε πως "έχουμε να κάνουμε μ' ένα παιδί που γίνεται 20. Ήταν απογοητευμένος που δεν κατάφερε να σκοράρει. Εγώ του φώναξα σε κάποιες ντρίμπλες. Τώρα όμως μιλήσαμε και όλα είναι εντάξει".

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!