Τι συνέβη με Λουτσέσκου - Ζαμπά

Ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός έδειξε εκνευρισμένος και δεν χαιρέτησε τον προπονητή του, όταν αυτός του έτεινε το χέρι. Πώς έληξε η... παρεξήγηση. Δείτε το video.

Τον Ζαμπά ο Λουτσέσκου δεν τον επέλεξε στη βασική 11άδα. Προτίμησε το δίδυμο Ελ Κανυορί - Λημνιού στα άκρα και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε πανηγυρικά.

Τον Βραζιλιάνο τον χρησιμοποίησε μετά το 3-0 για να κρατήσει μπάλα ερχόμενος φρέσκος από τον πάγκο. Σε κάποιες φάσεις το παράκανε, από υπερβολικό ζήλο να δείξει πράγματα.

Ο Λουτσέσκου ήθελε να μείνει πιστός στο πλάνο και του έκανε παρατηρήσεις. Με αποτέλεσμα στο φινάλε, όταν ο Ρουμάνος επιχείρησε να τον χαιρετήσει και να τον συγχαρεί, ο Βραζιλιάνος να τον... αγνοήσει εκνευρισμένος.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και εξήγησε πως "έχουμε να κάνουμε μ' ένα παιδί που γίνεται 20. Ήταν απογοητευμένος που δεν κατάφερε να σκοράρει. Εγώ του φώναξα σε κάποιες ντρίμπλες. Τώρα όμως μιλήσαμε και όλα είναι εντάξει".

 

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.