Το Άγιο Φως έρχεται Ελλάδα με... λαμπάδα του ΠΑΟΚ!

Κι όμως, το Άγιο Φως θα έρθει στην Ελλάδα αφού πρώτα πέρασε από λαμπάδα του... ΠΑΟΚ! Βλέπετε, ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στα  Ιεροσόλυμα με σκοπό τον εορτασμό της Ανάστασης του Κυρίου και μάλιστα συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Θεόφιλο κρατώντας το... ασπρόμαυρο κερί (VIDEO&PCS)!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα τις άγιες μέρες, με σκοπό να ζήσει το... θαύμα στα ιερά χώματα. Εκεί είχε συνάντηση και με τον Πατριάρχη Θεόφιλο, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές.

Ο ισχυρός άνδρας του "δικέφαλου" βέβαια ξεχώρισε με το... καλημέρα, αφού φωτογραφήθηκε με τον Πατριάρχη κρατώντας μία λαμπάδα του... ΠΑΟΚ!

Το Άγιο Φως δηλαδή πρώτα πέρασε από τα... ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα έρθει και στην Ελλάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μετά τις γιορτές του Πάσχα, έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

Γ.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.