Το... απολογητικό ποστάρισμα του Κυριάκου

Συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας ζήτησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε και τον Ιβάν Σαββίδη.

Το... απολογητικό ποστάρισμα του Κυριάκου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε απολογητικό ύφος κινήθηκε η ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος υπεραπίστηκε τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά ζήτησε και... συγνώμη από τους φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook:

"Συστήνουν όλοι να μείνουμε σιωπηλοί σήμερα, αλλά το βρίσκω ανήθικο να διευκολύνω με τη στάση μου τον κανιβαλισμό της εικόνας.

Κατά το δυνατόν ψύχραιμα, καταθέτω την πεποίθησή μου, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι σπάνια γίνονται συζητήσεις επί τοις ουσίας εν βρασμώ και ο «μπροστινός» τρώει απλά το πρώτο μπινελίκι. Σ´αυτόν τον χορό μπήκαμε, αυτόν θα χορέψουμε!

Από πολύ νωρίς έχω καταθέσει την διαπίστωση πως κανείς στην Ελλάδα δεν αισθανόταν άνετα με την ιδέα του ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Για το λόγο αυτό άλλωστε μπήκαν δεύτερες σκέψεις στους διαιτητές να ακυρώσουν ένα κανονικό γκολ-μισό πρωτάθλημα. Μέτρα το καταραμένο να πάμε σπίτια μας και να παίξουμε τα άλλα 5 ματς. Κάνε απλά τη δουλειά σου! Κάνε έστω λάθος, αλλά μη δείχνεις ότι σκέφτεσαι την πολιτική του σφυρίγματος, περισσότερο κι από το ίδιο το σφύριγμα!

Ο οργανισμός ΠΑΟΚ μπήκε από πολύ νωρίς -τις τελευταίες 15 μέρες φανερά πια- απέναντι σε όλους, όχι με δική μας ευθύνη. Το τι έγινε μετά την πρόθεση ακύρωσης του γκολ και εν βρασμώ, το πως προκλήθηκε αυτός ο...βρασμός, τι είναι δικαιολογημένο και τι αδικαιολόγητο, θα το συζητήσουμε σύντομα.

Κανείς δεν απειλήθηκε ή δεν αισθάνθηκε φόβο από τον Σαββίδη ΠΟΤΕ και κανείς δεν τον κατηγορεί γι’αυτό σήμερα! Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει ένα χρόνο τώρα σε μας, ουδέποτε κάποιος έχει απειληθεί από την πλευρά του ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο από τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Η ευθύνη που πρέπει να επωμιστούμε -και να επιμεριστούμε αντρίκεια- είναι το πως επιτρέψαμε να μπουν ανάμεσα στις δυνάμεις που πάλεψαν για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, η καχυποψία και οι διαλυτικές τάσεις. Αυτή είναι η πραγματική ήττα, τα άλλα είναι απλά απόνερά της.

Ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο που σε δυο ντέρμπι είχε πραγματικά άψογη συμπεριφορά και δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το ότι δεν πανηγύρισε δυο σπουδαίες νίκες.

Ζητώ «συγγνώμη» που δεν είμαι αρκετά «αποτελεσματικός» ώστε να εξαφανίσω ως δια μαγείας τις άβολες φωτογραφίες, όπως γίνεται κατά κόρον σε άλλα μέρη του πλανήτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK