Το κρυφό μήνυμα πίσω από την παρέμβαση του Κυριάκου

Η "αποκωδικοποίηση" της παρέμβασης του Κυριάκου Κυριάκου, που προσπάθησε να αποσυμπιέσει το κλίμα που επικρατεί, η πίεση που αυξάνεται προς τον Ράζβαν Λουτσέσκου (αλλά και στους παίκτες) και το πρώτο 24ωρο της ήττας από την ΑΕΚ που πόνεσε λόγω του τρόπου που αυτή ήρθε.

Το κρυφό μήνυμα πίσω από την παρέμβαση του Κυριάκου
kuriakos paok EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Κυριάκος χαρακτήρισε τον Ράζβαν Λουτσέσκου: "δουλευταρά, γνώστη, δίκαιο και ειλικρινή". Καταγράφει τα στοιχεία που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιστεύουν πως έχει ο Ρουμάνος τεχνικός, ζητώντας ουσιαστικά από εκείνον να τα αποδείξει. Καταγράφεται επίσης και η άποψη πως δεν είναι μόνο ο προπονητής εκείνος που φταίει.

"Είμαστε όλοι τρομερά απογοητευμένοι όχι από το χθεσινό ματς, αλλά από την αδυναμία μας να κερδίσουμε εκτός και η ευθύνη μοιράζεται σε όλους όσους έχουμε καθημερινή σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, για την οποία δεν αρκεί μόνο να απολογηθούμε, αλλά και να βρούμε άμεσα τη λύση", σημειώνει. Και το "εμείς" περιλαμβάνει και τους ποδοσφαιριστές.

"ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΦ’ Ω ΕΤΑΧΘΗ"

Η διάθεση της διοίκησης να στηρίξει τον προπονητή… επαφίεται και στους ποδοσφαιριστές. Η διάθεση του Κυριάκου Κυριάκου ήταν να πει στους... αλλαλάζοντες φιλάθλους να βάλουν τέλος στην καταστροφολογία, αλλά να στείλει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα και στα αποδυτήρια, εκεί που πλέον πέφτει το βάρος. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να αποδείξει πως είναι δίκαιος και ειλικρινής. Καλείται να αποφασίσει για τους παίκτες από τους οποίους ίσως θα χρειαστεί να… άρει την ψήφο εμπιστοσύνης του. Καλείται να αποδείξει πως είναι δουλευταράς και γνώστης, βρίσκοντας το τρόπο να αξιοποιήσει ένα ρόστερ που έχει μεγάλες ικανότητες.

Ο θόρυβος που γίνεται για τις εκτός έδρας αποτυχίες των "ασπρόμαυρων" έχει να κάνει με την αναγνώριση όλων προς το έμψυχο δυναμικό των ασπρόμαυρων. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει δράση, όπως άφησε να εννοηθεί ο Κυριάκος Κυριάκος, που όφειλε να παρέμβει, εκπροσωπώντας την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, γνωρίζοντας πως οι πρώτες αντιδράσεις στο μήνυμα που ανάρτησε στη προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook θα γέμιζε με φωνές που θα ζητούσαν “την κεφαλήν” του Λουτσέσκου “επί πίνακι”.

ΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑ Η ΔΙΑΚΟΠΗ

Οι φορές που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει στο τελευταίο παιχνίδι πριν από διακοπή του πρωταθλήματος είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, με τους ασπρόμαυρους να μπαίνουν και πάλι με αναταράξεις σε περίοδο χωρίς επίσημες διοργανώσεις.

Από τη μια ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηρεμία, από την άλλη χρειάζεται αγώνες για να λύσει τα προβλήματά του. Όσες προπονήσεις και αν γίνουν, όσες συζητήσεις και αν γίνουν, ο χώρος απόδειξης της λύσης των προβλημάτων μιας ομάδας είναι το γήπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK