Το κρυφό σχέδιο - μήνυμα στη νέα, γκρι, φανέλα του ΠΑΟΚ

Μόνο τυχαία δεν επελέγησαν χρώματα και σχέδια στην τέταρτη και συλλεκτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Πού αλλού είχε εμφανιστεί το σκιαγράφημα και τι υπάρχει ψηλά στον γιακά...

Όπως από νωρίς είχε προλάβει να σας προϊδεάσει το Contra.gr, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην κυκλοφορία τέταρτης φανέλας για την τρέχουσα σεζόν, διαφορετικού χρώματος και σκεπτικού απ' τις υπόλοιπες.

Μέσα στη χρονιά, ο ΠΑΟΚ έχει φορέσει και τις τρεις εμφανίσεις του, την ασπρόμαυρη, την ολόμαυρη και την τιρκουάζ.

Πλέον στις επιλογές μπαίνει και η γκρι.

Το ξεχωριστό στη νέα φανέλα έχει να κάνει με το αποτύπωμα της Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχει το σκιαγράφημα μερικών εκ των σημαντικότερων σημείων της πόλης.

 

Το συγκεκριμένο σκιαγράφημα, ως σχέδιο υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στα συρτάρια των ιθυνόντων της ΠΑΕ και είχε χρησιμοποιηθεί στα φύλλα με τις συνθέσεις των ομάδων που εκτυπώνει και μοιράζει ο ΠΑΟΚ πριν από την έναρξη του εκάστοτε αγώνα.

Το σχέδιο αξιοποιήθηκε, το γκρι ισορροπεί μεταξύ του μαύρου και του λευκού, ενώ το χρυσό έχει προστεθεί στο σήμα του "Δικεφάλου του βορρά" στην τελευταία επανασχεδίασή του.

Στο πίσω μέρος της φανέλας, και συγκεκριμένα κάτω από τον γιακά, υπάρχει σε... μινιατούρα ο Λευκός Πύργος και ο λόγος είναι ένας. Αυτό είναι το μέρος που οι φίλοι του ΠΑΟΚ ζητούν από τους ποδοσφαιριστές να τους φέρουν τρόπαια...

 

ΤΣΑΚ

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.