Το... ξεπάγωμα του Χατζηισαΐα

Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας ξαναβγαίνει από το ψυγείο ενώ το καλοκαίρι είχε "κοπεί" για αγωνιστικούς λόγους από τον Βλάνταν Ιβιτς. Οχι κάτι πολύ συνηθισμένο είναι η αλήθεια.

Στο μικρό... βασιλείο του ΠΑΟΚ συμβαίνουν και πράγματα που δεν παίρνουν μεγάλη έκταση από την επικαιρότητα. Λογικό, γιατί δεν αφορούν τη μεταγραφική επικαιρότητα αιχμής.

Ομως, σκεφτείτε αυτό: Ο Δημήτρης Χατζηισαϊας "κόπηκε" το καλοκαίρι από τον Βλάνταν Ιβιτς περισσότερο για αγωνιστικούς λόγους. Ενιωθε ότι ο Ελληνας στόπερ δεν ταίριαζε στα πλάνα του. Ο παίκτης έτσι δεν πήρε ούτε δευτερόλεπτο συμμετοχής.

Πριν από λίγες ημέρες, και ενώ ο Χατζηισαϊας είχε αρχίσει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας αφού έμαθε ότι πλέον υπολογίζεται.

Οχι, προφανώς, για πρώτη λύση αλλά έστω ως αναπληρωματικός. Παράδοξο αν μην τι άλλο, συνέβη πάντως και το επισημαίνουμε.

Ν.Γ.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.