Το ξεχωριστό δώρο που ξετρέλανε τον Γιώργο Σαββίδη

Λίγο μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ και το ντέρμπι στον Πειραιά, ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε ένα δώρο που του έκαναν σε χρώμα... ασπρόμαυρο (φωτογραφία&βίντεο).

Ο ΠΑΟΚ προελαύνει στο βαθμολογικό πίνακα της Super League Σουρωτή και μετά το διπλό της ΑΕΚ στο "Καραϊσκάκης" επί του Ολυμπιακού με 2-1, ξέφυγε τέσσερις βαθμούς από τους "κόκκινους" και δυο από τους "κίτρινους".

Πλέον η υπόθεση τίτλος βρίσκεται στα χέρια της ομάδας από την Θεσσαλονίκη που δεν έχει σκοπό να... παραδώσει εύκολα. Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαββίδης ήταν σε εξαιρετική κατάσταση μετά τη νίκη του "δικέφαλου" επί του ΠΑΣ, ενώ λίγο αργότερα δέχθηκε και ένα ξεχωριστό δώρο!

Ένας φίλος του ΠΑΟΚ από τις Σέρρες του χάρισε ένα μπλουζάκι που γράφει από τη μία πλευρά: "ΠΑΟΚ πάνω από όλα" και από την άλλη "ΠΑΟΚ, πίστη, Πατρίς".

 

Γ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...