Το "όχι" του Σαββίδη στα... 5 εκατομμύρια για Κυριάκο

Τι σου είναι το instagram. Σερφάρεις και πέφτεις πάνω στον... Γιώργο Σαββίδη. Που ακυρώνει οποιαδήποτε προοπτική απόκτησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε σε... τρίτο λογαριασμό απαντώντας σε χρήστες - οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Φημολογία τέλος. Ο Γιώργος Σαββίδης πήρε την... πένα του και διέγραψε κάθε σενάριο που ένωνε τον ΠΑΟΚ με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Σε instagram-ικό λογαριασμό οπαδών του "Δικεφάλου", ο γιος του Ιβάν ήταν ξεκάθαρος συμμετέχοντας σε διάλογο που είχαν άλλοι χρήστες.

 

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε σε ποστάρισμα που αφορούσε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον διεθνή αμυντικό και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: "No Pap in the team. For many reasons. That's all". Δηλαδή: "Κανένας "Παπ" στην ομάδα. Για πολλούς λόγους. Τέλος".

 

Μάλιστα, η κουβέντα με κόσμο του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε και ο Σαββίδης προσπάθησε να γίνει ακόμα πιο κατανοητός και ξεκάθαρος: "Ο,τι θέλει ο κόουτς θα το έχει. Ο Παπαδόπουλος δεν είναι στη λίστα. Τελειώστε το, σας παρακαλώ. Είμαστε όλοι μαζί, δεν χρειάζεται να τσακωνόμαστε"!

Σ.Κ.