Το πανό στην Τούμπα που διχάζει

Η έμπνευση των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ να πικάρουν όσους φωνάζουν αντεθνικά συνθήματα ήταν τουλάχιστον ατυχής. Περισσότερο χάνουν το δίκιο τους παρά το βρίσκουν.

Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από την ατυχέστατη προσπάθεια συγκεκριμένων οπαδών του ΠΑΟΚ να σηκώσουν μέσα στην Τούμπα πανό με τα χρώματα της βουλγάρικης σημαίας και να το συνδέσουν με τη Θύρα 4;

Όσο κι αν στόχος είναι η αντίδραση - απάντηση κόντρα σ' εκείνους που δεν σταματούν να χρησιμοποιούν αντεθνικούς στίχους στα συνθήματά τους σε παιχνίδια του "Δικεφάλου", προφανώς και περνούν στην άλλη άκρη του ποταμιού τραβώντας το σχοινί στα άκρα. Μέχρι να σπάσει.

Όλα αυτά μάλιστα την ίδια περίοδο μάλιστα που τα εθνικά θέματα, ιδίως δε το μακεδονικό ζήτημα αλλά και οι προσκλήσεις του Ερντογάν, είναι ξανά στο προσκήνιο.

Όχι ότι δεν έχει συμβεί και στο παρελθόν, μα κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κακόγουστο, αν μη τι άλλο, αστείο. Απ' όλες τις πλευρές.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.