Το πανό στην Τούμπα που διχάζει

Η έμπνευση των δύο οπαδών του ΠΑΟΚ να πικάρουν όσους φωνάζουν αντεθνικά συνθήματα ήταν τουλάχιστον ατυχής. Περισσότερο χάνουν το δίκιο τους παρά το βρίσκουν.

Ποιος κερδίζει και ποιος χάνει από την ατυχέστατη προσπάθεια συγκεκριμένων οπαδών του ΠΑΟΚ να σηκώσουν μέσα στην Τούμπα πανό με τα χρώματα της βουλγάρικης σημαίας και να το συνδέσουν με τη Θύρα 4;

Όσο κι αν στόχος είναι η αντίδραση - απάντηση κόντρα σ' εκείνους που δεν σταματούν να χρησιμοποιούν αντεθνικούς στίχους στα συνθήματά τους σε παιχνίδια του "Δικεφάλου", προφανώς και περνούν στην άλλη άκρη του ποταμιού τραβώντας το σχοινί στα άκρα. Μέχρι να σπάσει.

Όλα αυτά μάλιστα την ίδια περίοδο μάλιστα που τα εθνικά θέματα, ιδίως δε το μακεδονικό ζήτημα αλλά και οι προσκλήσεις του Ερντογάν, είναι ξανά στο προσκήνιο.

Όχι ότι δεν έχει συμβεί και στο παρελθόν, μα κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει αυτό το κακόγουστο, αν μη τι άλλο, αστείο. Απ' όλες τις πλευρές.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.