Το ποστάρισμα του Σαββίδη είχε από... κοκκαλικό παρελθόν

Μετά τις 2 η πρώτη ανάρτηση - αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη για όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Η παροιμία - προτροπή του πατέρα Ιβάν και τα emojis της... "ερυθρόλευκης" δειλίας.

Μια ανάρτηση που έσταζε... δηλητήριο για την επιλογή του Ολυμπιακού ν' αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και να μην αγωνιστεί ήταν αυτή που αποτύπωσε τη σκέψη και το συναίσθημα του Γιώργου Σαββίδη, όταν είχε καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός.

Πουθενά η λέξη "Ολυμπιακός", ούτε και η "αγάπη" που συνόδευε αντίστοιχα ποσταρίσματά του. Προτίμησε τη χρήση μιας εκ των πιο κλασικών παροιμιών της ελληνικής παράδοσης, την οποία και συνόδευσε με τη φωτογραφία του γελαστού Ιβάν που του απευθύνει το λόγο για να τον συμβουλεύσει.

Γιατί "γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, γιε μου".

Τα τέσσερα emojis που προστέθηκαν στο κάτω μέρος της εικόνας με τα συμπαθή δίποδα πτηνά κόκκινου και λευκού χρώματος, είναι εύκολο ν' αντιληφθεί κανείς πού ακριβώς παραπέμπουν! Τα είχε επικαλεστεί κάποτε και ο Σωκράτης Κόκκαλης για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!