"Τρελάθηκε" ο Μάτος, θεϊκή αντίδραση από το βοηθό διαιτητή!

Ο Λέο Μάτος "ξέφυγε" μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Τσιλιανίδη στο φινάλε του πρώτου μέρους στο ΠΑΟΚ-Αστέρας και ο βοηθός διαιτητής τον ηρέμησε με απίστευτο τρόπο.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το πρώτο 45λεπτο στο γήπεδο της Τούμπας κράτησε σε εγρήγορση τον (αρκετό) κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες το απόγευμα της Κυριακής, με τον Μανιά να ανοίγει το σκορ για τον Αστέρα Τρίπολης στο 18' και τον Σάκχοβ να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα.

Πέρα πάντως από τα γκολ ήταν μία ακόμα φάση, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, αρκετά εντυπωσιακή, και σε αυτή είχε πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι και ο βοηθός διαιτητή.

Ήταν η στιγμή που ο Λέο Μάτος δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Τσιλιανίδη και έπεσε στο έδαφος, με τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ να "τρελαίνεται" και να ανταποδίδει με ένα χτύπημα στον αντίπαλό του, για να δει την κίτρινη κάρτα (τυχερός που δεν βγήκε η κόκκινη από το τσεπάκι του διαιτητή).

Η αντίδραση του βοηθού διαιτητή που ήταν μπροστά στη φάση; Απλά επική: έτρεξε αμέσως κοντά του και τον αγκάλιασε από τη μέση, ενώ στη συνέχεια τον έπιασε φιλικά στο σβέρκο και του χαμογέλασε για να τον ηρεμήσει. Στην ουσία ο βοηθός μετατράπηκε σε "πυροσβέστης" και ψυχολόγος μαζί!

Β.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η νέα εντυπωσιακή φανέλα του ΠΑΟΚ και το... μαύρο σήμα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK