Τρελό ποσό για Ίβιτς από Κίνα!

Oμάδα της Κίνας φέρεται να έχει κάνει πρόταση για συμβόλαιο ύψους με 1,5 εκατ. δολαρίων στον Βλάνταν Ίβιτς!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σερβικό δημοσίευμα (της ιστοσελίδας Zurnal.rs) και αποδίδονται σε δηλώσεις του ατζέντη Ντάρκο Σούσνιαρ, μια κινεζική ομάδα β' κατηγορίας, θέλει να προσλάβει τον Βλάνταν Ίβιτς, προσφέροντας του συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκ. δολαρίων.

"Προς το παρόν μπορώ να πω ότι πρόκειται για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Κίνας. Του προσφέρει 1,5 εκατ. δολάρια, χωρίς να υπολογίζουμε τα μπόνους. Ωστόσο o Ίβιτς το σκέφτεται αν πρέπει να αφήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο νεαρός τεχνικός που κάνει καλή δουλειά θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν ταξιδέψει στην Κίνα", σημειώνει Σούσνιαρ.

Για την ώρα στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να επηρεάζονται και θεωρούν αναμενόμενο να υπάρχουν τέτοια δημοσιεύματα με την πορεία που καταγράφει η ομάδα με τον Σέρβο τεχνικό στην τεχνική ηγεσία της.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.